5 iulie 2015

EXCLUSIV ! Denisa Manelista traieste o adevarata relatie de iubire cu impresarul ei,Liviu Dovleac !Vezi cine ii da in vileag


S-a tot zvonit in presa mondena cum ca Denisa Manelista ar fi avut o relatie frumoasa de dragoste cu impresarul ei Liviu Dovleac.

Ei bine ! acum s-a adeverit ca dragostea ii cuprinde pe cei doi,un prieten din anturajul celor doi, detoneaza bomba despre ei cum ca cei doi ar fi intr-o relatie de mai mult timp '' Denisa formeaza o relatie cu impresarul ei Liviu timp de 3 ani,acesta a avut o casatorie esuata din care a rezultat un copil dar se pare ca a ales pana la urma cu cine sa stea ,pentru el Denisa este a doua iubire cu care vrea sa si faca veacul amandoi '' a declarat A.I.(prieten cu ei ) pentru site-ul Gazeta Mondena.

Denisa in brate cu fiica impresarului ei 

Denisa Manelista ar fi format relatia cu impresarul ,Liviu Dovleac de la inceptul anului 2012 ,ei bine se tot zvonea si de Denisa prin presa cum ca ea s-ar fi cuplat cu colegul ei de muzica pe numele lui Ticy.Denisa alaturi de colegul ei de muzica,Ticy.

(Ana Maria Nedelcu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu