12 iulie 2015

Despărțire șoc în showbiz! ”Nu vreau să o mai văd în viața mea!”

Doi ani. Atât a durat draggostea lor. Întâi au apărut micile probleme și, după un episod scurt de infidelitate, cei doi s-au împăcat. Acum însă, nici nu mai vrea să audă de ea după ce, în urmă cu câteva zile, ea a plecat de acasă fără nicio explicație. Iar dragostea pe care i-a purtat-o s-a transformat într-o scârbă greu de exprimat în cuvinte.

Ralflo și Tina au format, timp de doi ani, un cuplu invidiat de toată lumea. El, un cântăreț de succes, ea o dansatoare talentată și din cale afară de frumoasă. Cu toate acestea, de curând au apărut primele probleme între cei doi. Mai exact, ea a fugit de acasă și s-a refugiat în brațele lui Stelian Ogică. Cu toate acestea, după câteva zile, el a reprimit-o în casa lui, iar încet-încet, și-au reclădit relația, ultimele lor apariții înfățișându-i parcă la fel de îndrăgostiți ca înainte. Cu toate acestea, zilele trecute, pe când el era la un meci de fotbal cu Naționala Artiștilor a primit un telefon. Doar două cuvinte a auzit: ”Am plecat”.
FOTO : spynews.ro
A rămas ”interzis”, iar când a cerut o explicație logică, răspunsul a frizat absurdul: ”Nu mai pot așa!”. ”Ce nu mai putea? Că de fiecare dată m-am purtat exemplar cu ea, am încercat să îi fac toate plăcerile, i-am iertat ieșirile, am avut grijă de ea. Dar, cred eu, are vise să devină vedetă și a văzut că eu nu am treasformat-o într-un star. Cred că de aceea a și plecat... Toți prietenii îmi spuneau că nu e potrivită pentru mine, dar eu, sufletist cum sunt, nu vedeam adevărul. Acum, nu vreau să o mai văd în viața mea, nu mai există pentru mine. Am blocat-o pe toate canalele de comunicare, este femeia care m-a dezamăgit enorm”, ne-a spus, în exclusivitate, Ralflo. Mai mult, spune el, mai are răbdare până în dimineața asta să aștepte să vină Tina înapoi acasă să își ia restul de haine pe care le mai are în casa lui.”Mâine, dadcă nu vine, îi pun hainele într-un sac și le arunc. I-am transmis că nu mai vreau să îi văd obiectele în casă. Cred că acum este la părinții ei acasă, la Slatina”, ne-a mai spus, supărat din cale afară, artistul.

De altfel, recunoaște el, ceea ce îl deranjează cel mai mult nu este că relația lor s-a sfârșit, ci de faptul că Tina nu a fost corectă cu el. ”Nu înțeleg ce mai voia de la mine. Dar, de acum înainte, sunt un bărbat liber, mă pot concentra mai bine asupra carierei și, cine știe, îmi voi găsi jumătatea, femeia alături de care să îmi fac o familie, să am un copil. Îi mulțumesc lui Dumnezeu acum că am scăpat de ea”, a mai spus Ralflo.

sursa : spynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu