22 iunie 2015

Vedetele scenei muzicale care și-au lăsat burți!

Cândva apariţii fermecătoare, la care visau sute de mii de adolescente, peste sex simbolurile masculine ale scenei muzicale au trecut anii, ”s-au aşternut” burţi zdravene și chelii.Solistul basarabean ce a rupt barierele celebrității arătând că poti să devii star în muzică chiar dacă pleci la drum din România, Dan Bălan s-a împlinit considerabil în toți acești ani, atât financiar (devenind primul artist, milionar în euro de după 89), dar și fizic, căci a adăugat kilograme bune.Fostul tânăr slăbuț, ce bătea la porțile afirmării, la casa de discuri Cat Music, și care stătea cu chirie este acum cetățean american, are vreo 15 kilograme în plus, apartament în inima New York-ului, în Manhattan, și face bani buni pe piața muzicală rusească, unde este un star autentic.Tudor Ionescu de la Fly Project nu mai este atât de “fly”, dovadă imaginile în care apare, suprinse la Romanian Music Awards 2014. Solistul din proiectul muzical românesc care a concertat în peste 30 de ţări ale lumii s-a îngrăşat considerabil în ultimii ani şi a depăşit lejer 100 de kilograme.Deşi nu a fost niciodată doar piele şi os, vedeta nu mai este nici pe departe pirpiriul de acum nouă ani, când a debutat cu Fly Project, şi cu care a lansat multe succese de top la nivel european (“Raisa”, “Tasha”, “Alegria “, “Musica ori “Toca Toca”). Tudorse străduieşte să ascundă bine proporţiile sale şi nu mai pozează decât din profil, ascuns bine între dansatorii săi.


Mihai Budeanu (ex -3Sud Est)-20 kilograme în plus

Mihai Budeanu şi încă duce dorul anilor când îi rupeau fanele hainele. Are 39 de ani, este însurat, are doi copii- un băieţel şi-o fetiţă – şi nu stă departe de muzică. Au trecut şase ani de când trupa s-a dizolvat, perioadă în care a s-a ales cu circa 20 de kilograme în plus.

Pe Dinu Maxer l-a lovit chelia

Cunoscut datorită boygrupului AXXA, dar şi datorită faptului că a inventat-o pe frumoasa Nicoleta Luciu în biz-ul autohton, Dinu Maxxer (39 ani) se ocupă de mici şuse de divertisment, este căsătorit cu solista Deea şi au un băieţel. Strălucirea lui de playboy s-a scurs odată cu apariţia cheliei.

Tot un fost membru AXXA, din Mihai Onilă de altădată nu a mai rămas decât frizura sa adolescentină, pe care o poartă încă la 37 de ani. Plinuţ bine, la rândul lui căsătorit şi devenit tată, Onilă a rămas în relaţii cu muzica doar pentru nunţi şi cumetrii. În rest a devenit un fel de vraci, când şi-a găsit vocaţia de terapeut-vindecător, îndeletnicire în care s-a reprofilat.

Nicolae Marin, alias Nick (N&D) şi-a păstrat imaginea de băiat rău, ba chiar a îmbunătăţit-o cu ceva tatuaje.Acum arată precum un bodyguard.

Prin 2000, Radu Almăşan, era socotit un sexy simbol veritabil. Însă cel făcut cunoscută trupa Bosquito, s-a reântors din Statele Unite şi a luat în plus peste 20 de kilograme. Faţă de imaginea sa de rocker rebel, Almăşan, care a divorţat anul trecut de Delia, cea ce i-a fost alături încă din liceu, arată mai degrabă un look neglijent.

Şi Radu Fornea (K1, Ro Mania), cel ce a inventat primele formaţii dance ”s-a dublat” în ultimii 14 ani. În vârstă de 40 de ani, Radu, la ”greutatea” sa nu lasă să-şi dea obştescul sfârşit formaţia sa K1 şi zguduie scenele de aproape 20 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu