16 iunie 2015

Smiley s-a cuplat cu una dintre finalistele de la “Românii au Talent”?


Un nou cuplu pare să se fi format în showbiz-ul autohton. Smiley, unul dintre cei mai simpatici burlaci de la noi, si Oana Zara, una dintre finalistele ultimului sezon “Românii au Talent”.


Dupa ce s-a despărțit de Laura Cosoi (în urmă cu trei ani), cu care a avut o relație lungă, Smiley a pus dragostea pe planul doi si s-a ocupat exclusiv de cariera.

Cum insa iubirii nu prea te poti impotrivi, se pare ca artistul a fost atins din nou de sageata lui Cupidon. Asta pentru ca, potrivit speculatiilor, tanarul ar fi inceput o relatie cu una dintre finalistele recent incheiatului sezon al show-ului “Romanii au Talent” de la PRO TV. Aceste speculatii au luat nastere in semifinale si s-au concretizat vineri seara, in marea finală a concursului de televiziune, cand Smiley s-a comportat in preajma Oanei ca un adolescent indragostit. La un moment dat a luat-o in brate si a sarut-o cu foc.

Cum ramane cu Alexandru?!

Lucrurile nu ar fi insa chiar atat de simple pe cat par. Asta pentru ca ar exista o mica problema, in persoana lui Alexandru Bordea.Alex i-ar fi Oanei nu doar coleg, ci si, pare-se, iubit. Ramane insa de vazut pe cine va alege tanara: pe partenerul ei de dans sau pe eternul “trubadur” cu zambetul omniprezent pe buze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu