23 iunie 2015

Oana Radu ajunge la cutit dupa ce a slabit zeci de kilograme! Afla ce se va intampla cu artista, dar si ce decizie a luat

oana radu
Oana Radu se va opera luna viitoare, si asta pentru ca a ramas cu vergeturi dupa ce a slabit enorm. Cantareata a declarat ca vrea sa scape de acestea si ca inca este la dieta.
Oana Radu spune ca isi va pune si implanturi daca va fi nevoie. "Am 55 de kg si 160 de cm. Urmeaza sa ma operez, o sa imi fac cateva liposuctii, imi voi pune si implanturi daca e nevoie. Dupa ce slabesti foarte multe kilograme ramai cu imperfectiuni, cu vergeturi. In iulie o sa ma operez. Si acum sunt tot la dieta, dar nu e una stricta, atat doar ca nu mananc nimic dupa ora 17", a spus Oana Radu la o emisiune tv .
Cantareata spune ca in rest ii merge bine, si ca se concentreaza pe cariera ei muzicala. Transformarea din ultimii doi ani suferita de Oana Radu i-a lasat pe multi cu gura cascata. Castigatoarea de la "Vocea Romaniei" a reusit ca in numai sase luni, urmand un regim bine pus la punct, sa slabeasca 50 de kilograme. Oana a pierdut, o data cu kilogramele, si renumele de "Adele de Romania"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu