13 iunie 2015

EXCLUSIVITATE ! Procurorii de la Parchetul de pe langa tribunalul Hunedoara au schimbat incadrarea in cazul Alinei Ardelean ,femeia care si-a ucis copii ! Vezi care este decizia femeiiFOTO : zhd.ro
Tribunalul Hunedoara nu a admis propunerea de arestare preventivă. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara au schimbat încadrarea în cazul Alinei Ardelean, femeia ai cărei copii au ars într-un incendiu. De la ucidere din culpă femeia e acum acuzata de omor calificat
Femeia din Uricani ai cărei copii au ars de vii într-un incendiu ce avut loc în noaptea de duminică spre luni a fost reținută, joi seara, de procurori.

Alina Ardelean va fi dusă astăzi, vineri, la Tribunalul Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă. În urma cercetărilor efectuate în dosar, procurorii au decis să schimbe încadrarea din ucidere din culpă în omor calificat, infracțiune pentru care riscă între 15 și 25 de ani.

Din cercetări a reieșit că femeia a ajuns la apartamentul în flăcări însă în loc să ceară ajutor a închis ușa și a fugit.”Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că, în seara de 7 iunie 2015, în jurul orelor 21,30 – 22,00, inculpata a aşezat o lumânare aprinsă pe un plan neregulat din material textil uşor inflamabil, într-un echilibru precar, respectiv pe spătarul unui colţar situat lângă patul în care dormeau cei trei copii ai săi, cu vârste cuprinse între 1 an şi 10 ani, prevăzând posibilitatea răsturnării acesteia şi a aprinderii materialului textil al colţarului pe care era aşezată lumânarea şi implicit al declanşării unui incendiu la ieşirea din camera respectivă, care elimina posibilitatea copiilor de a părăsi încăperea incendiată în care dormeau, acceptând posibilitatea suprimării vieţii acestora urmare a incendiului declanşat, după care a părăsit locuinţa. De asemenea, din probele administrate rezultă că inculpata a pătruns în apartamentul incendiat, constatând amploarea acestuia, dar nu a sesizat vreo persoană pentru stingerea incendiului şi salvarea copiilor”, spun procurorii hunedoreni.

Femeia va fi prezentată Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu