22 iunie 2015

EXCLUSIVITATE ! Confruntarea verii : Un cantaret de la noi ataca dur un manechin ! Iar manechinul ii raspunde cu aceeasi mondena ! Vezi replica celor doi si de la ce sau luat la cearta


Scandalul verii ! asa cum nici nu ai  mai vazut niciodata .Marius Baldovin si manechinul Laurette Atindehou au inceput securea razboiului.


Cantaretul de muzica populara,Marius Baldovin a postat acum o saptamana pe contul de socializare in care isi arata supararea pe cele care vor sa devina peste noapte creeatoare de moda ''Nu am nicio treaba cu moda ! Dar acum toate zdrentele din showbiz sunt "creatoare de moda".Mai nou de la manechine ce se dau acum sunt creatoare de rochii, etc.Am fost impresionat de creatiile lui Laurette ,mulatra din showbiz care mai nou a dat lovitura in moda :)))). Acum toate divele mioritice se apuca sa faca ceva daca a vazut ca nu merge sa faca banii din sex ce s-a gandit ca da lovitura cu hainele.Penal sincer ma face sa rad '' a scris Baldovin pe Facebook.


FOTO : colectia de haine Laurette Fashion

Acum ! Laurette Atindehou i-a raspuns cu aceeasi moneda cantaretului . Contactata de site-ul gazetamondena.ro a vorbit despre atacul cantaretului la adresa ei ''Nici nu ma cunoaste si el isi da cu parerea despre mine,e prea penal ca sa se bage cu mine in seama ,si nici nu ma intereseaza ce spune Baldovin,pentru mine e un pisat bolnav care nici doua clase nu a terminat '' a declarat nervoasa Laurette pentru site-ul Gazeta Mondena.(Ana Maria Neagu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu