15 iunie 2015

EXCLUSIV ! Anca, fosta sotie a lui Leo de la Strehaia vrea sa il uite de tot si se gandeste la un alt barbat ! Care e motivul de ce numai vrea sa auda de el

Chiar daca este dispus sa cucereasca orice femeie care il atrage, Leo de la Strehaia este inca un om casatorit si are doi copii. Daca pana acum, sotia acestuia, Anca nu a vrut sa vorbeasca despre infidelitatile sotului sau, iata ca femeia arunca bomba.
Anca este femeia care i-a stat alaturi manelistului ani de zile, chiar daca stia ca Leo mai umbla si cu alte domnisoare.
"Nu ne-a mai vazut de o luna de zile. As vrea sa intreb si eu: Ce sunt eu pentru el? . Aveam 13 ani cand ne-am casatorit. Era foarte cuminte, nu era ca acum. Am fost fericita, pentru ca altfel nu stateam cu el. Am stat pentru copii. Am fost geloasa atunci cand era cu Carmen Serban", a spus femeia.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Anca,fosta sotie a lui Leo de la Strehaia  vrea cu orice pret sa il dea uitarii pe printul tiganilor ,aceasta vrea sa nu aiba nicio socoteala in fata fostului ei sot si vrea sa aiba un alt barbat in viata ei '' Nu pot sa il uit usor pe Leo dar am de gand sa imi fac viata cu un alt barbat daca il vad pe fostul meu sot ca nu vrea sa ne impacam am ganduri foarte serioase sa-mi caut pe alcineva care sa-mi fie la bine si la rau '' a explicat Anca pentru Gazeta Mondena.


(A.M.D.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu