16 iunie 2015

De ce ascund fetele lui Gabriel Cotabiţă starea reală a tatălui lor

gabriel cotabita revenire fete starea de sanatate
Cele trei fiice ale lui Gabriel Cotabiţă nu s-au grăbit să dea sfoară-n ţară că tatăl lor şi-a revenit miraculos şi se pare că au un motiv întemeiat. Vestea că artistul se recuperează miraculos după stopul cardiorespirator pe care l-a suferit la 8 mai i-a încolonat imediat pe prietenii apropiaţi la uşa rezervei în care el se reface, lucru care nu a fost tocmai pe placul fetelor, care îşi doresc să-l protejeze.


Din dorinţa de a-l proteja la maximum în această perioadă, cele trei fiice evită să dezvăluie cât de bine se simte Gabriel Cotabiţă. Motivul lor ar fi, potrivit apropiaţilor, că vestea s-ar răspândi imediat şi toţi prietenii care s-au rugat pentru sănătatea lui ar da năvală la Spitalul Floreasca, scrie www.ziarulring.ro. Se pare că nici medicii nu recomandă accesul în rezerva lui Cotabiţă a prea multor persoane care l-ar putea obosi.

Gabriel Cotabiţă se reface cu asistenţă psihologică

Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde Gabriel Cotabiţă este internat de peste o lună, au anunţat, joi, că "pacientul prezintă o suferinţă cerebrală postanoxică, cu dezorientare temporospaţială şi perioade de agitaţie psihomotorie, e stabil din punct de vedere respirator şi hemodinamic, starea generală fiind uşor ameliorată". În plus, Cotabiţă e alimentat pe cale orală şi e mobilizat zilnic, beneficiind de şedinte de fizio-kinetoterapie şi asistenţă psihologică. Interpretul e aşezat zilnic la marginea patului şi chiar a făcut, susţinut, câţiva paşi. E hrănit cu alimente moi, dieta zilnică fiind realizată în funcţie de recomandările nutriţioniştilor. Gabriel Cotabiţă s-a închinat şi i-a mulţumit lui Dumnezeu când a reuşit să se ridice din nou din pat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu