22 iunie 2015

Catalin Maruta s-a enervat in DIRECT! L-a dat afara: "Sa va fie rusine! Incredibil unde a ajuns rasa umana"

Catalin Maruta nu a mai suportat sa il vada pe tatal lui Vasilica, baiatul din Valcea care face dializa o data la doua zile.Singura sansa la viata a baiatului ar fi ca tatal lui sa ii doneze rinichiul, dar acesta refuza sa faca acest gest pana cand cineva nu ii cumpara o casa. 

"Nu va e mila de copilul dvs? Daca nu va da nimeni casa si banii nu faceti operatia? Este vorba despre viata copilului dvs!", a spus Maruta. 

"Sa vad casa cumparata si o sa fac operatia", a spus tatal lui Vasilica. 

Maruta s-a enervat si l-a dat afara pe Viorel din emisiune. 

"Poate e nepoliticos, dar mi-e jena sa va am aici pe caneapea. Va rog frumos sa mergeti afara din emsiune! Nu are rost sa avem astfel de oameni in fata noastra. Toti strainii vor sa il ajute pe Vasilica, dar dvs, ca tata, nu. Va rog mult de tot, faceti acest copil sa sufere! Nu meritati sa stai aici pe canapea. Dumneavoastra vreti casa si milioane ca sa ii donati rinichiul. Ma uit in ochii dvs si va spun numai atat sa va fie rusine! Sunteti fara suflet! Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa cunosc un astfel de om. Imi cer scuze! Este incredibil! Vrea casa si bani ca sa isi salveze copilul", a spus Maruta.

"Copilul asta isi asteapta tatal cu portia lui de mancare. E incredibil unde a ajuns rasa umana", a mai spus Maruta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu