27 mai 2015

VIDEO ! Îşi căută părinţii după ce a stat 20 de ani prin orfelinateUn tânăr în vârstă de 30 de ani a apelat la mass-media locală şi naţională în speranţa că îşi va găsi părinţii care l-au abandonat la vârsta de 7 ani, la orfelinatul de la Novaci. În urma demersurilor făcute prin intermediul organelor abilitate ale statului, Gabriel Gabor a aflat că s-a născut în municipiul Târgu Mureş, însă mama sa este plecată de la locuinţa de domiciliu de 25 de ani. Gabriel spune că a reuşit în cele din urmă să-şi cunoască bunica, însă aceasta nu a dorit să păstreze legătura cu el.

Gabriel Gabor locuieşte în căminul din zona Vădeni – Târgu Jiu pus la dispoziţie de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj tinerilor care au crescut în centrele de plasament. De câţiva ani tânărul încearcă să-şi găsească părinţii, însă fără nici un rezultat. În răspunsul primit de la Inspectoratul de Poliţie Mureş se arată că mama sa „Szuszana Gabor este plecată de la locuinţa de domiciliu de aproximativ 25 de ani, fără a i se cunoaşte adresa exactă, dată de la care părinţii acesteia Gavril Gabror şi Ghizela Burcşa, cu acelaşi domiciliu, nu au mai păstrat legătura”.

Tânărul spune că a reuşit să-şi cunoască bunica, Ghizela Burcşa. „Prin intermediul poliţiei din Târgu Mureş am fost acasă la bunica mea, pentru că bunicul a murit, însă aceasta a zis că nu mă cunoaşte şi că nu are de unde să fie sigură că sunt nepotul ei. De mama şi de tatăl meu nimeni nu ştie nimic. Nu-mi doresc decât să-i cunosc, să fiu împăcat cu Dumnezeu, nu vreau nimic de la ei. Îmi doream să-i cunosc încă de când eram mic, mai ales că alţi copii de la orfelinat erau vizitaţi de părinţi, iar pe la mine nu venea nimeni”, a declarat Gabriel Gabor. Acesta spune că nu-şi mai aminteşte nimic din primii săi ani de viaţă petrecuţi în familie. „Am fost abandonat la leagănul de la Novaci, pe la vârsta de 7 ani, apoi m-au transferat la centrul de plasament de la Târgu Jiu. Nu ştiu cum am ajuns în Gorj pentru că am înţeles că m-am născut la Târgu Mureş. La centru de plasament din Târgu Jiu am aflat că mai am o soră, care pe atunci avea 9 ani. Sora mea a crescut şi ea la orfelinat, iar acum are propria familie, are doi copii şi e plecată la muncă în Germania. Sora mea spune că nu vrea să-şi cunoască mama, care a abandonat-o, pentru că dacă ea ne-a lăsat când aveam nevoie de ea, acum nu mai are rost să fie alături de noi când nu suntem pe picioarele noastre”, a precizat Gabriel Gabor.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Gabriel a povestit drama prin care trece de anii buni,acesta spune ca ii este greu fara parintii care iau dat nastere si ca ii este foarte dor de ei '' Imi doresc foarte mult sa-mi gasesc parintii,impreuna cu sora mea am facut demersurile pentru a-mi gasi parintii si niciun rezultat din partea organelor de Politie si nimic,acum mai nou este locuiesc intr-un camin social de la Primarie si locuiesc cu 3 colegii si astazi am auzit ca Primaria unde locuiesc vrea sa ne puna saplatim,sunt foarte revoltat pentru ca eu nu muncesc si nu am unde sa platesc,sunt foarte suparat ca nu am unde sa locuiesc,cer sprijin domnului presedinte Klaus Iohannis sa-mi gaseasca parintii pentru ca vreau sa-i cunosc imi doresc foarte mult sa ii am langa mine,plang enorm foarte mult dupa ei '' a declarat tanarul orfan,Gabriel pentru site-ul Gazeta Mondena.

VIDEO :

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu