9 mai 2015

VIDEO ! Are doar 13 ani si a intrat in lumea manelelor ! Vezi ce artist de la noi vrea sa intre in topul manelistilorVladut Miracol,caci despre el este vorba,un solist in devenire care a avut multe colaborari cu artistii consacrati.

             Vladut cand era copil mic

In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro,Vladut Miracol ne prezinta noiile sale videoclipuri in colaborare cu Formatia Marinica dar in aceelasi timp ne povestete cum a inceput sa cante si cine l-a indrumat spre muzica '' Imi place foarte mult muzica,este pe primul loc din viata mea,de mic copil cand eram la gradinita doamna mi-a spus ca am o voce frumoasa si ca sa le spun parintiilor mei sa ma indrume sa fac muzica ,apoi parintii mei ma duceau la biserica si tot auzeam corul de muzica si in aceelasi timp cantam si eu dupa ei '' a declarat Vladut Miracol pentru ziarul Gazeta Mondena.


Vladut Miracol,a scos pe piata muzicala cu artistii de mare valoare cum ar fi Formatia Marinica,Cristi Mega si altii artistii.

VIDEO :Vladut Miracol - Parfum de fericire

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu