10 mai 2015

Vica Blochina s-a imbogatit la "Ferma vedetelor". Iata ce suma uriasa a incasat pe saptamana!

Vica Blochina s-a imbogatit la "Ferma vedetelor". Iata ce suma uriasa a incasat pe saptamana!
Dupa ce au dat lovitura cu emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici", cei de la Pro TV au tinut sa faca o continuare a acestui show, insa cu un alt format, "Ferma vedetelor".

Timp de trei luni, 12 vedete au stat intr-o cabana veche de 100 de ani si au indurat conditii vitrege. Ei bine, cu un pret destul de mare! Au incasat comisioane uriase, care le vor asigura traiul penttu cateva luni bune.

Cea mai scumpa dintre celebritatile care au acceptat provocarea "Ferma vedetelor" pare sa fi fost Vica Blochina. Fosta amanta a lui Piturca ar fi incasat pentru fiecare saptamana petrecuta la cababa din munti nu mai putin de 3.000 de euro, in timp ce celelalte vedete ar fi primuit cate 2.000 de euro.

Mai mult, fiindca Vica ar fi primit si rolul de a intretine atmosfera, tariful sau ar fi crescut la 3.700 de euro pe saptamana. De asemenea, si Cristina Cioran ar fi primit si ea 3.000 de euro.

La polul opus s-ar situa Doinita Oancea, care ar fi negociat un onorariu de doar 1.000 de euro pe saptamana.Finala show-ului va avea loc la sfarsitul acestei luni. Castigatorul va pleca acasa cu 50.000 de euro. In cazul in care va fi marea castigatoare, Vica ar incasa aproximativ 100.000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu