13 mai 2015

Vedetele au case la mare! Gheorghe Gheorghiu proprietar pe viață la ”Perla Venusului”

Iubitori de mare şi dornici de odihnă ori dependenţi din punct de vedere al muncii lor, sunt câteva vedete care au preferat să-şi cumpere case pe Litoral decât să tot ”testeze” camere de hoteluri. Laurenţiu Duţă, Stela Popescu ori Gheorghe Gheorghiu au preferat să aibă propriile proprietăţi la malul mării.

Gheorghe Gheorghiu are cameră pe viaţă la ”Perla Venusului”
Mare iubitor de vacanţe şi plajă, Gheorghe Gheorghiu are propria sa cameră, dată pe viaţă, în singurul și cel mai luxos hotel construit pe plaja din Venus- ”Perla Venusului”.

Loc unde se simte ca acasă deoarece este rezident aici de ani buni, și unde își aduce și celebra sa rulotă decorată în stil hippy, un spațiu pe care-l iubeşte teribil. ”Iubesc plaja Perla Venusului, bucătăria de acolo, sunt dependent de locul acesta minunat. Apropo de plajăm este cea mai ”aerisită” de pe tot litoralul şi ies petreceri grozave -focuri de tabără, zumba party-uri, concerte pe scenă profesională etc. Iubesc atît de mult locul încât m-am gândit să-mi schimb adresa din buletin.”

Laurenţiu Duţă şi-a construit o vilă în cel mai înalt loc dintre Năvodari şi Mamaia

Laurenţiu Duţă şi-a făcut o vilă într-unul dintre cele mai râvnite locuri de pe litoral, pe un podiş dintre Mamaia şi Năvodari (oraşul său natal), loc ce, datorită înălţimii sale, îi conferă o panoramă asupra mării de invidiat. Productivul compozitor a construit casa imediat după ce a devenit tătic, în urmă cu patru ani, şi şi-a transformat-o într-un loc spaţios pentru familia lui şi studioul de înregistrări, imobil pentru care nu s-a zgârcit la bani. Cu aşa proprietate râvnită de mulţi dezvoltatori imobiliari îşi găseşte inspiraţia uşor.



Grădina Stelei Popescu de la ”2 mai” e plină de flori

Stela Popescu se retrage cu plăcere la casa sa din 2 mai, proprietate situată pe nalta costă din satul pescăresc sus amintit. Artista, prezentă continuă în spectacolele estivale, şi-a construit casa iniţial pentru acestă slujbă de vară. Încetul cu încetul casa a devenit locul de odihnă preferat şi unde a descoperit noi pasiuni – grădinăritul şi pomicultura. Stela Popescu mai are o vilă la Buftea.Tot în satucul ”2 mai” are casă și Alexandru Arșinel. Proprietatea sa deține recordul antrenamentului hoților: 5 spargeri, 3 doar anul acesta.



Leo Iorga are pensiune în Eforie Nord

Leo Iorga solist al trupei Pact (ex -Compact, Cargo, Pacifica şi Schimbul III) și soția sa au o pensiune în Eforie Nord, Vila Iorga. Construcția a durat zece ani și a fost inaugurat-o în 2012.



Andreea Bănică are o vilă în localitatea natală, Eforie Sud

Născută şi crescută în zonă, Andreea Bănică are o superbă vilă la Eforie Sud pe care a contruită acum


Tot pe faleza din 2 mai se află locuința regreatului regizorSergiu Nicolaescu. O vilă superbă, de o simplitate uimitoare, pe care defunctul artist a construit-o în 1990 după un model dintr-o revistă nemţească și care este disputată acum de moștenitorii săi. Înconjurată de brazi şi trandafiri, casa este împrejumită de alei şi scări de marmură

Bobby Stoica de la Voltaj are casă pe una din plajele din Thailanda

Şi Bobby Stoica de la Voltaj are casă lângă mare, însă nu marea noastră. Fostul compozitor și clăpar al trupei Voltaj deţine o casă şi o bucăţică de plajă în Thailanda.Muzicianul s-a îndrăgostit de această ţară după ce şi-a petrecut multe vacanţe la fiecare început de an, când în România domneşte frigul. Locul a fost cumpărat cu un preţ modest, secretul fiind împărtăşit doar prietenilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu