28 mai 2015

Vă amintiți de el? Ce ne pregătește Tiberiu Albu, câștigătorul de la Vocea României?Tiberiu Albu, câștigătorul sezonului patru de la Vocea Romaniei, n-a mai dat prea multe semne de viață după ce s-a terminat acest popular concurs de talente, explicând că-și pregătește temeinic debutul în muzică.

Ei bine, la cinci luni după încheierea acelei ediții a Vocii, tânărul din Orăștie ne prezintă, în sfârșit, trupa rock din care va face parte, căreia i-a găsit și un nume simpatic, FAMELESS.

Alături de solistul Tiberiu Albu, din formație mai fac parte Monyo Csaba (chitară), Andrei Ilie (tobe) și Șerban Georgescu (bass).

Mai mult, trupa lui Tiberiu Albu va susține și primul ei show, la Hard Rock Café, pe 26 iunie, cei patru urmând să cânte în premieră piesele la care au lucrat în ultimele luni. Pentru că în timpul concursului Vocea Romaniei Tiberiu Albu a primit numeroase sugestii de piese pe care susținătorii lui și-ar fi dorit să le audă în finală, Tibi a decis să le facă acestora o surpriză și să cânte câteva dintre aceste piese alături de noii lui colegi.

Tiberiu Albu
Musician/Band · 37,749 Likes
 · 10 hrs ·Edited · 
Bună dimineața! A sosit momentul să vi-i prezint pe cei alături de care am petrecut multe zile și seri în sala de repetiții în ultimele luni: Andrei Ilie, Șerban Georgescu și Monyo Csaba. Împreună suntem FAMELESS și suntem pregătiți să vă invităm la primul nostru concert: 26 iunie, Hard Rock Cafe smile emoticon Acolo vom cânta în premiera piesele la care am muncit în ultima perioada (compoziții proprii), dar îmi doresc să răsplătesc cumva implicarea voastră și căldura cu care m-ați susținut la Vocea României, așa că am decis să cântăm câteva dintre piesele pe care mi-ați scris voi că ați fi vrut să le cânt în finală smile emoticon Bilete găsiți deja pe iabilet.ro http://www.iabilet.ro/bilete-fameless-trupa-lui-tiberiu-al…/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu