21 mai 2015

Un submarin nuclear in centrul Clujului! Primul pub SUBMARIN din Romania!Dacă acum 60 de ani a fost lansat primul submarin nuclear, USS Nautilus, de către Flota Militară S.U.A, nişte clujeni cu o imaginaţie bogată au lansat de curând un submarin în adâncul Clujului, situat chiar în centrul oraşului!

Pe lângă aspectul inedit al PUBului, “marinarii” care îl vor tranzita, pot să se cinstească cu peste 100 de sortimente de rom, de cea mai bună calitate.

Proprietarii PUBului “Submarine” sunt aceaşi ingenioşi antreprenori ai localului Joben Bistro, inclus într-un top 20 al celor mai reuşite creaţii de design interior realizat de Bored Panda, o revistă dedicată celor mai creative şi ieşite din comun opere de artă.roprietarii PUBului ne-au explicat povestea acestui frumos local :)
1780649_1574400182820921_6464323821421630632_n
“Este un nou capitol a poveştii care am început-o cu PUBul Joben Bistro. Am început cu zeppelin-ul din “Ocolul pământului în 80 de zile”, pentru a finaliza cu un submarin, ca în romanul lui Jules Verne, “Douăzeci de mii de leghe sub mări”.
Acum am coborât în adâncuri şi oare ce poate fi mai frumos decât să navigăm în cel mai adânc punct din centrul oraşului” ne relatează PR-ul SUBMARINE, Andreea Boanfă.
Proprietarii au avut noroc şi cu arhitectura spaţiului, potrivit amenajării unui submarin: “PUBul este structurat într-o manieră industrial-navală. Ne-a ajutat şi arhitectura clădirii deoarece are bolţile potrivite pentru un submarin clasic. Ţevile le avem din dezmembrări din fier vechi.
Profitând de toate atuurile am început treptat compartimentarea submarinului nuclear. Avem torpile, tun, periscop, camera motoarelor, “Engine Rum”, de altfel singurul PUB de rom din oraş”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu