24 mai 2015

Suedia a castigat Eurovisionul! Voltaj a terminat pe locul 15

Suedia a castigat Eurovisionul! Mans Zelmerlow a luat marele premiu, urmand ca anul viitor concursul sa se desfasoare in capitala Suediei. Romania a terminat pe locul 15!
Calin Goia si colegii lui de trupa au avut o prestatie buna pe scena de la Eurovision, in ultimul act al concursului international de interpretare, insa nu a contat.

Pentru a doua oara in fata publicului, dupa ce marti seara s-au calificat din prima semifinala, romanii au avut o prestatie buna. Ei au fost aplaudati si sustinuti din sala, chiar in timpul interpretarii melodiei "De la capat".  Voltaj a intrat in concurs cu numarul 20.A venit apoi momentul jurizarii. Primele puncte le-am luat de la Portugalia, patru, in conditiile in care primele patru tari nu ne-au dat nimic!!! Transmisiunea s-a intrerupt si punctajul s-a luat in calcul abia mai tarziu. Nici macar Spania nu a reusit sa ne "salveze", romanii de acolo ne-au ajutat cu doar cinci puncte. Italia nu ne-a dat niciun punct!!!
Rusia s-a clasat pe locul al doilea, desi la jumatatea jurizarii se afla pe primul loc. Frumoasa Polina Gagarina a fost devansata de Mans Zelmerlow, incoronat "regele" Europei.
Punctajul Romaniei la Eurovision:
Muntenegru: -

Malta: -

Finlanda: -

Grecia: -

Portugalia: 4 puncte

Romania: A dat 12 puncte Italiei

Belarus: -
Albania: -
Moldova: 12 puncte
Azerbaidjan: -
Letonia: -
Serbia: -
Estonia: -
Danemarca: 2 puncte
Elvetia: -
Belgia: 5 puncte
Franta: -
Armenia: -
Irlanda: -
Suedia: -
Germania: -
Australia: -
Cehia: -
Spania: 5 puncte
Austria: -
Macedonia: -
Slovenia: -
Ungaria: 1 punct
Anglia: -
Georgia: -
Lituania: -
Olanda: -
Polonia: -
Israel: 5 puncte
San Marino: -
Italia: -
Islanda: -
Cipru: 1 punct
Norvegia: -
Estonia: -

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu