5 mai 2015

Soţia lui Dani, "Prinţul" Banatului, decizie neaşteptată: "Nu vrei să o aduci pe Beyonce la noi în pat?"Beyonce de România a avut o idilă cu Dani, "Prinţul" Banatului, iar soţia sa a avut un şoc când a aflat. Adelina încearcă să îşi dea seama care sunt motivele pentru care soţul ei a înşelat-o.

Beyonce de România a arătat mesajele amoroase pe care i le-a trimis Dani, iar soţia lui l-a dat afară. Cu toate acestea, Adelina ar vrea ca partenerul ei să se întoarcă acasă şi să discute despre ce s-a întâmplat.

"Am acceptat să vorbesc la televizor deoarece soţul meu nu a mai venit de joi acasă. Aş fi vrut să vină acasă să vorbim. Par eu genul care să ameninţ oameni? Mai bine ai veni acasă. Pentru asta te-a atras Beyonce că are silicoane? Apropo, m-am aranjat pentru tine că nu m-ai mai văzut de multă vreme. El îmi spunea că are concerte, de asta pleca. I-am dat libertate totală, poate aici a greşit. Amante cu siguranţă ai pentru că n-ai fi atât de rece cu mine. Oare ţie nu ţi-e dor de noi? Chiar aşa de repede ne-ai uitat? Poate îţi place de Beyonce că e mai tânără, iar eu sunt mai babă. Nu vrei să o aduci pe Beyonce la noi în pat? Să dormim toţi trei. A mai fost un moment în care era să ne despărţim din cauza unei femei. Tu sigur ai răguşit când i-ai zis luo Beyonce să vină în pat. Mă ameninţa că îmi aduce 200 de femei că de mine nu-i mai place", a declarat Adelina, luni, în emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu