1 mai 2015

Silviu Prigoană, "executat" de propriul frate! Vezi reacţia incredibilă a milionarului!

Problemele dintre Silviu Prigoană şi Daniel, unul dintre fraţii milionarului, par că nu au rezolvare. Aflat în plin proces de divorţ cu soţia, omul de afaceri are de tras şi cu cel care, în mod normal, ar fi trebuit să îi fie alături, atât la bine, dar mai ales la greu.

Fratele mai mic al soţului Adrianei Bahmuţeanu a reacţionat dur la adresa milionarului vizavi de reacţia acestuia la soţie, copii și familie. "Am sesizat un lucru incalificabil. Copilul stă cu bunica la şcoală. Nu este normal, nu e un lucru bun şi este umilitor. Faptul că eu am o relaţie bună cu bunica şi bunicul copiilor este normal. Eu am demonstrat în instanţă că eu nu sunt violent. Ea trebuie să facă dovada că nu a bătut copiii. Adriana a fost o femeie greu de stăpânit. Ea are o singură regulă de creştere a copiilor: fără nicio regulă..." spunea Silviu Prigoană, acum câteva zile, într-un interviu acordat reporterilor Antena Stars.
Acuzându-l că nu spune adevărul, Daniel Prigoană (foto sus) a ţinut să-i transmită fratelui său, prin intermediul SPYNEWS, un mesaj. "Dar când «tatăl tău scump» te bătea la şcoală, că erai un derbedeu, era un lucru bun şi înălţător? Dar că ai o relaţie proastă, respectiv deloc, cu fraţii tăi, de vreo şapte ani, pe care i-ai furat şi i-a dat afară, lăsându-i fără nicio sursă de venit, este normal? Era culmea să te nu te abţii măcar în faţa instanţei. Nu «juristule»! Tu trebuie să faci dovada că i-ai bătut! Pentru Adriana te-ai considerat stăpân, nu soţ, iar pe ea ai considerat-o slugă, ca pe foştii tăi angajaţi. Tu ai două metode de educare: prin bătaie (cel puţin aşa ai făcut cu Honorius, de a doua zi nu se mai putea mişca) şi prevenire penală, amândouă sub deviza... SCONCSUL SCUZĂ MIJLOACELE! ", a spus, revoltat, Daniel Prigoană, care se autointutilează ironic "«Mortul» care te va corecta ori de câte ori îţi vei mai permite să minţi ca procu' "!
Acuzat că este certat cu toţi fraţii

Silviu Prigoană este certat cu cei trei fraţi, Daniel, Titus şi Valentin, care locuiesc la Gherla şi Cluj-Napoca. Cel puţin asta susţin apropiaţii milionarului. Motivul ar fi afacerile în domeniul salubrizării, pe care Prigoană a încercat să le dezvolte în zonă cu ajutorul fraţilor săi, dar până la urmă nu s-ar mai fi înţeles şi aceștia și ar fi luat-o pe cont propriu."Nu am niciun fel de relaţie cu el. Tata nu m-a bătut niciodată. Despre morţi, numai de bine. Ca să vadă lumea cum îmi cresc eu copiii, se vede în filmuleţul de mai jos", a spus milionarul, iritat de declaraţiile fratelui său.

sursa : spynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu