21 mai 2015

Schimbare radicală! Dacă o vezi pe stradă, nu o s-o recunoști!

ileana2
Este una dintre cele mai cunoscute prezențe ale domeniului în care activează. Atunci când urcă pe scenă adună ropote de aplauze cu stilul ei aparte și vocea specială. Ileana Lăceanu este una dintre doamnele muzicii populare care a reușit, de-a lungul timpului, să adune mii de fani alături de ea și să rămână în sufletul celor care iubesc muzica populară autentică.

Ileana Lăceanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din județul Gorj. Aceasta este absolventă a Facultății de Muzică din București și până în anul 2012 a făcut parte din Ansamblul Profesionist ,,Doina Gorjului”, colectiv din care a făcut parte timp de mai bine de 20 de ani. În prezent, artista este solistă a Ansamblului Profesionist ,,Doina Oltului” din Slatina.
Atunci când e pe scenă e mereu îmbrăcată în costumul popular, ținută care o schimbă complet, ca pe oricare alt artist pentru care costumul tradițional este sfânt. În viața de zi cu zi, însă, interpreta de muzică populară pare cu totul altă persoană, o doamnă obișnuită, dar cochetă.Mama sa i-a tăiat cordonul ombilical cu oglinda

ileana-laceanu
Interpreta de muzică populară Ileana Lăceanu are cu siguranță multe lucruri interesante de povestit. De departe, cel mai interesant este cel de care a avut parte în primele secunde de viață. Aceasta a venit pe lume într-o mașină, iar mama sa i-a tăiat cordonul ombilical cu o oglindă. ,,Astăzi, în ziua de 7 februarie, într-o zi cu multă zăpadă m-a adus pe lume mama mea și pentru că nu am avut răbdare să ajung la spital, m-am născut în mașină, într-un palton, iar buricul mi l-a tăiat cu oglinda. Vă iubesc pe toți!”, a scris artista pe pagina sa de socializare cu ocazia aniversării de anul acesta.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu