11 mai 2015

Scandal ca-n tiganie intre pitpoancele astea 3: "Stai linistita ca ai luat toti lautarii!"

Beyonce de Romania sare din scandal in scandal. Nici bine nu s-au linistit apele cu Dani, Printul Banatului, ca un alt razboi monstru a inceput. De aceasta data protagonistii sunt Madalina, Denisa, moasa fetitei sale, si Ibrahim.Beyonce de Romania si nasa fetitei sale, Denisa, au ajuns la cutite din cauza unui "macho-turc". Se pare ca Ibrahim a jucat la doua capete, iar cele care au avut de suferit au fost Madalina Dumitriu si Denisa Despa care de la bune prietene au ajuns sa nu se mai suporte.

Denisa Despa sustine ca Madalina a fost cea care a intervenit in relatia pe care o avea cu Ibrahim. Mai mult decat atat, blonda declara ca Beyonce de Romania s-a comportat normal cu ea, desi pe la spate se vedea cu iubitul ei.
"Un gest de cea mai joasa speta in conditiile in care aveam grija de copilul ei ca si cum ar fi fost al meu. Mama Madalinei este singura vinovata pentru gesturile facute de ea. O influenteaza foarte mult negativ, din pacate. Ea, in toata perioada in care se intalnea cu el se vedea si cu mine si nu avea nicio reactie iesita din comun. Ma pupa. Se purta normal. Am aflat ca ea avea o relatie de cand era si eu cu el. Madalina, ar trebui sa-ti fie rusine ca te-ai bagat peste relatia pe care eu o aveam cu acel baiat. Un gest de neiertat", a spus Denisa Despa la Wowbiz.


"Nu mai era cu ea si nici nu a fost cu ea. Nu trebuia sa apara la televizor. Trebuia sa imi bata la usa si sa imi spuna mie ce a deranjat-o, nu la televizor, a spus Beyonce de Romania.
"Stai linistita ca ai luat toti lautarii!", a replicat Denisa Despa.

Mai enervata de spusele Denisei a fost Deea, nasa fetitei Madalinei. Aceasta a ridicat tonul si a spus ca atata timp cat nu a avut copii si nu a fost casatorita cu Ibrahim, nu are niciun motiv sa se supere ca Beyonce a intrat in viata lui.
"Camatareaso, nu mai fi tare in gura, iubire!", a spus nervoasa, Deea.
Lucrurile au continuat sa se aprinda in platoul Wowbiz. Deea a aruncat cu vorbe taioase la adresa Denisei.
"Hai sa ne amintim cati iubiti i-a furat Denisa Madalinei Poate te si plesnesc. Ai grija cu apa cu zaharul ca poate iti lipesc parul ala! Nu ai bani de chirie, ce se intampla? Daca o duceti la ginecolog descoperi ca e fecioara. O ia numai in gura si in fund", a adaugat Deea.


sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu