12 mai 2015

Salman Khan, fostul iubit al Iuliei Vantur, condamnat la 5 ani de inchisoare!

Salman trebuia sa fie incarcerat vineri, Curtea Suprema din India a decis ca actorul sa ramana in libertate pana in luna iulie a acestui an, cand va avea loc judecarea apelului. Fostul iubit al Iuliei Vantur isi va ispasi pedeapsa in penitenciarul Arthur Road din Mumbai. Chiar daca in tot acest timp, el nu si-a recunoscut faptele, declarandu-se nevinovat, Curtea Suprema din Mumbai a constatat ca Salman Khan s-a urcat la volan, desi era sub influenta alcoolului si a lovit cu masina mai multe persoane fara adapost, care dormeau pe trotuar, in fata unui restaurant din Mumbai, omorand un om si ranind alti 4. Inca din luna martie a anului trecut, de cand a inceput intregul proces, Salman si-a sustinut declaratia conform careia cel care se afla la volan in acea zi, era soferul sau, Ashok Singh. Din pacate, verdictul nu a fost de partea actorului, care acum risca sa petreaca 5 ani in penitenciar.
Iulia Vantur, fosta iubita a actorului indian, nu a dorit sa comenteze cu privire la condamnarea acestuia. Relatia dintre cei doi s-a incheiat la inceputul acestui an din motive necunoscute publicului, insa toate informatiile aparute in presa nu ne fac decat sa ne gandim ca Iulia a decis sa puna punct relatiei sale cu Salman din cauza faptului ca acesta nu era pregatit sa se insoare.


Pentru amandoi, cariera era mult mai importanta decat ideea unei casnicii, actorul recunoscand ca cel putin momenten nu este dispus sa isi lase cariera pe loc secund. Cat despre Iulia Albu, aceasta a inceput anul in forta, ea fiind prezentatoarea reality-show-ului, "Ferma Vedetelor".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu