27 mai 2015

Preotul care a ingropat-o pe Laura Stoica este un impostor? Fosta lui sotie sustine ca nu are studii, nu apartine de nicio Biserica si ca insala oamenii: "Eram insarcinata si mi-a dat un pumn in fata"

Matei Bota, unul dintre preotii care au inmormantat-o pe Laura Stoica, este acuzat de fosta sotia ca e un impostor.Femeia sustine ca fostul ei sot este un escroc care stoarce bani de la oamenii necajiti.

"Cand eram insarcinata cu primul copil m-a batut. Eram in luna a noua, a venit in stare de ebrietate si mi-a dat un pumn in fata, mi-a rupt doi dinti. El facea dezlegari si sfestanii", a spus fosta sotie a preotului.

"El a fost tolerat de preoti fiindca avea teologia. Veneau multi oameni la noi acasa, le facea rugaciuni. M-a inselat cu o doamna mai in varsta. Doamna respectiva mi-a confirmat ca au avut o relatie", a spus sotia.
Matei Bota a intrat in direct la Maruta si a incercat sa clarifice situatia.

"Fosta mea sotie uita un singur lucru. Parintii mei au suferit din cauza bolsevicilor, eu nu am avut voie sa fiu pioner. De ce sotia mea s-a folosit de banii pe care eu ii castigam din munca mea. Eu sunt preot ortodox. Am finalizat studiile teologice la Chisinau. Nu am avut parohie niciodata. Slujesc cu un preot. De cand sunt preot, sotia mi-a aruncat hainele, crucea si evanghelia. Eu nu chemam oamenii la mine. ei veneau si imi dadeau cadouri", a spus preotul Bota.

"Eu am ingropat-o pe Laura Stoica. Era o vreme cainoasa si nimeni nu a vrut sa mearga pana la mormant", a mai explicat preotul.
Reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane sustin ca Matei Bota nu este preot ortodox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu