1 mai 2015

Petrecere de zile mari la cununia Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda! "La anul face "nuntezul"" - Inivtatii s-au distrat de minune! Vezi imagini unice!

Nu vor uita niciodata aceasta zi pentru ca este ziua in care si-au unit oficial destinele. Gabi Cristea si Tavi Clonda au spus "DA" in fata ofiterului starii civile si de azi sunt sot si sotie.Daca pe parcursul zilei au avut ceva emotii, seara, la petrecere, toate au disparut ca prin minune. S-au pus pe chefuit alaturi de invitati si ce a iesit este de povestit nepotilor. "Sotia mea este cea mai frumoasa femeie din lume, iar in seara asta e si mai frumoasa.", si-a complimentat Tavi sotia.

Imediat au intrat la dans si s-au prins intr-o hora alaturi de toate vedetele Kanal D. Miresica a declarat pentru WOWbiz ca petrecerea va tine pana in zori si va fi una plina de surprize ."Asa o sa o tinem pana dimineata. In zori plecam de aici. Avem un program frumos si peste el au mai venit altii cu alte surprize si trebuie sa le onoram pe toate. Dupa asta, plecam o saptamana intr-o vacanta minunata.", a explicat Gabi.

Totusi, ce am vazut aici este doar "preludiu" pentru marele eveniment ce va avea loc anul viitor, atunci cand Gabi va imbraca rochia de mireasa. Vedeta Kanal D a marturisit ca si-ar dori ca atunci sa faca si nunta si botez, asa ca noua nu ne ramane decat sa le uram Casa de Piatra si fericire. "La anul o sa facem o petrecere extrem de mare si de frumoasa. Cine stie, poate facem "nuntez", ca am vazut ca asa se poarta acum.", a spus Gabi plina de entuziasm.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu