27 mai 2015

Nici nu era celebru și Florin Salam avea datorii! Fratele lui lăsare gaj apartamentul părințilorSalam a devenit subiect de carte! Muzicantul Eugen Drăgoi a rămas profund marcat de perioada cât i-a fost impresar și purtător de cuvânt lui Florin Salam, drept pentru care, în virtutea celor cinci ani petrecuți lângă manelist, nu s-a putut abține să-i dedice capitol întregi.

Deși avem dubii că fanii solistului vor avea răbdare să citească o carte despre manelist, Drăgoi dezvăluie sumar întâlnirea sa cu puștiul ajuns astăzi în culmea popularității și faptul că familia sa avea datorii la cămătari dinainte ca Salam să ajungă celebru. ”L-am cunoscut pe Florin și Neluțu Salam (fratele solistului) la un restaurant; au fost chemați de o cunoștință să-i văd, prezentați ca două genii și așa a fost. Florin avea o mustăcioară și era slăbuț, iar amândoi frații au venit cu câte un acordeon. Au cântat fără sonorizare atât de bine încât am fost impresionat. La câteva luni după, o persoană influentă din lumea manelelor m-a rugat să-l ajut pe Florin Salam cu o sumă de 10.000 dolari spunându-mi că Neluțu datorează acestă sumă unor domni și au lăsat casa mamei lor gaj respectivilor”, povestește Eugen Drăgoi.

Despre fratele lui Florin, se știe că Neluțu (cel care l-a lansat în lumea muzicii lăutărești și a manelelor pe actuala vedetă a genului), acesta a fost nevoit o lungă perioadă să stea în Canada, apoi Italia, din pricina datoriilor făcute la casino, pasiune în care a devenit adevărat recordman fratele său mezin. Isprăvile lui Florin Salam sunt legendare, acesta pierzând în repetate rânduri sume de ordinal sutelor de mii de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu