19 mai 2015

Narcisa Guta, prima data la Tv dupa arest! Vezi ce a spus despre Guta si Beyonce! "Guta e un dement, un sifilitic, nebunu!"

Narcisa Guta a venit luni seara la Wowbiz si a vorbit despre problemele prin care trece si care este relatia ei cu Nicolae Guta.Narcisa Guta a recunoscut ca trece printr-o perioada dificila din cauza dosarului penal in care este acuzata. 

"Trec printr-o perioada mai dificila, dar sper sa trec peste cu ajutorul lui Dumnezeu. Timpul le vindeca pe toate. Iti dai seama de oamenii care sunt alaturi de tine. Alaturi de mine sunt Dumnezeu si pe baiatul meu. Nicolae Guta nu ma mai intereseaza. E problema lui ce face. In inima mea exista doar Dumnezeu si baiatul meu", a spus Narcisa Guta. 

"Nu am cu cine sa ma razboiesc, nu pot sa zic ca nu il iubesc. Orice ar face Guta cu viata lui, eu am locul meu in viata lui. Eu il am pe Alberto, peste el nu se trece. El e seful meu. Ma bucur pentru Guta ca este fericit cu Flori. Pentru Guta intotdeauana la inceput totul e lapte si miere. Guta asa va ramane pana la sfarsitul vietii. El acum e accesat pe tasta 1, este codat. El imi spune ca eu sunt miezul. Guta nu se va casatori cu nicio femeie din viata lui, de abureala e bun, e nr. 1. Nimic nu ma mai doboara. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am trecut printr-o experienta din care am invata foarte multe. Am vazut adevarata fata a celor care erau in viata mea. Acum stiu ce am de facut. Nu ma mai sensibilizeaza absolut nimic, in afara de Alberto. Nu are voie Guta sa vina sa ma pupe. Sa stea acolo unde s-a dus, eu nu il fortez. Acum Guta e tastat pe 1, urmeaza pe tasta 2. Daca trece la nivelul 2 s-a terminat. Pentru Guta nu e problema daca apare un copil, daca mai face o casa. Nu ma mai mira", a spus Narcisa Guta. 

"Nu o sa imi refac niciodata viata cu altcineva. In ziua de azi vezi numai nebuni. Ba se marita, ba se desmarita. Cum sa vada copilul asa ceva la mine? Guta ar fi gelos daca m-ar vedea cu altul. Eu nu stau aici pentru bani, il las daca vreau. Gandesc ca pe vremuri, nu ma pot schimba ca nu sunt semafor. Nu ma poate schimba unul slab care vine la mine, ce sa apreciez la el? Alberto este viata mea", a spus fosta iubita a lui Guta.

"Lucrez la un proiect muzical, impreuna cu Nicolae Guta. Avem lucrarile noastre. Am o piesa pe care am scos-o cu Guta pentru Alberto", a spus ea.

"Tin o dieta. Mananc piept de pui la gratar, salata, tin o saptamana, apoi incep sa mananc. Mi-e pofta de ciocolata, o prajitura si mananc, ce sa fac?", a spus Guta. 

"Guta e un sifilitic, un dement. Se indragosteste intr-un minut si il tine un minut. Si pe asta tot de pe Facebook a gasit-o. Oricum niciuna nu se alege cu nimic de la el", a spus ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu