19 mai 2015

Mihai Bendeac, prima reactie dupa ce a instanta s-a pronuntat in procesul cu Antenele: "Vestea am primit-o in spital si mi-am dat seama ca..."


Mihai Bendeac s-a bucurat ca procesul cu Antenele s-au terminat oarecum in favoarea lui, dar si-a dat seama de un lucru."Sentința de astăzi pare surprinzătoare. In loc de câteva sute de mii de euro daune, au rămas 3000 mii. De vreo suta de ori mai puțin. ;P
 
Am fost ajutat de o doamna avocat excepționala, Diana Hatneanu. Căreia ii multumesc. Cat despre un eventual apel, habar n-am. Nu ma atrage ideea. Cred ca m-am născut sa fiu pe platouri de filmare si sali de teatru, nu la tribunal. Ma obosesc chestiunile juridice deja. Cred ca ar fi cazul sa se ajungă la o concluzie, oricare ar fi ea, fiindca, asa cum arată si aceasta sentinta, e genul de situație in care cam nimeni nu are de câștigat, de fapt.
In orice caz, vestea am primit-o, întâmplator, intr-un spital si mi-am dat seama, brusc, pentru ce nimicuri ne consumam. Viata e mai presus de orice. Daca as fi avut de ales intre o sentința defavorabilă si a vedea ca prietenul pe care-l vizitam s-ar fi ridicat brusc si ar fi zis "Hai la film deseară" nu m-as fi gândit nicio secunda! Din păcate, nu a existat aceasta utopica opțiune. Din fericire, sunt șanse mari ca si prietenul sa-si revina brusc mai devreme sau mai tarziu, asa ca e bine.
E o seara ok. Ceea ce va doresc si vouă!", a scris Bendeac pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu