14 mai 2015

Mihaela Radulescu a marturisit tot. Iata ce uraste cel mai mult sa faca!

Mihaela Radulescu a marturisit tot. Iata ce uraste cel mai mult sa faca!
Mihaela Radulescu vorbeste aproape zilnic cu fanii sai de pe Facebook. Pe reteaua de socializare, vedeta face uneori marturisiri neaspteptate.

De curand, ea a postat un text in care le dezvaluie admiratorilor sai care sunt lucrurile pe care uraste cel mai mult sa le faca.

"Nu-mi plac iesirile din casa noaptea, urasc locurile zgomotoase, unde nu poti lega o idee cu nimeni, nu beau alcool niciodata - iata deja 3 ...neajunsuri care ma impiedica sa candidez la categoria 'the party girl'.Stati linistiti, nu e de la varsta, nici la 20 de ani nu mi-a placut clubareala si precis nu se va schimba nimic la acest capitol in urmatorii 20 de ani. Daca ies....cu forta, nu stric cheful nimanui, nici macar pe al meu, asa ca ...sunt de-acolo:). Dar plec mereu prima, cand nu se prinde nimeni.

Si ma distrez grozav, daca am pofta de ...good times (dansez cel mai bine cand am un singur privitor in preajma), dar fac fata la orice ritm, mai putin la manea si dans irlandez - la astea nu-mi ies nici pasii, nici ...vorbele. 


Cred sincer ca distractia ar trebui "dresata" sa se instaleze pe creier limpede, nu sa rezulte din alcool, inghesuiala si spirit de turma. Cred cu tarie ca esti cel mai fericit cand faci exact ce ai chef, chiar daca e o traznaie nascocita de o minte treaza"
, a scris Raduleasca pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu