10 mai 2015

INCREDIBIL !S-au reîntâlnit după 44 de ani datorită FacebookMama si fiica s-au reunit dupa 44 de ani datorita celei mai populare retele de socializare. Povestea lor este impresionanta! Fiica nu stia ca are mama si ca fusese, de fapt, rapita din sanul familiei.

Angela Palmer, in varsta de 44 de ani, a primit pe Facebook o cerere de prietenie de la o femeie din Croatia. A dat accept, insa a crezut ca cererea fusese facuta la intamplare de catre cineva care nu avea nicio legatura cu ea. Mare i-a fost mirarea cand femeia a inceput sa-i scrie in germana, scrie kanald.ro.

Angela a crescut in Germania pana la varsta de 18 ani cand a plecat in Statele Unite pentru studii, unde a si ramas, de altfel. Femeia, Helga Simeckie, i-a povestit ca este mama ei si i-a trimis drept dovada mai multe fotografii din albumul de familie. Angela fusese crescuta de tatal ei care se tot muta din oras in oras sub pretextul ca este comis voiajor. Ii spusese fetei ca mama ei a abandonat-o si ca nu vrea sa mai auda nimic despre ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu