14 mai 2015

”Îmi stă inima-n loc” spune Keo și nu-i o aluzie la starea lui CotabițăNu și-ar dori să fie în situația nefericită a lui Gabriel Cotabiță, ci este doar titlul noului său single și videoclip, ce precede succesul ”După furtună” lansat anul trecut.

Restabilit în țara de unde este originar, artistul școlit din punct de vedere muzical în Elveția și Statele Unite, pe numele său Cosmin Mustață, Keo și-a câștigat un loc bun în preferințele românilor, genul său interpretativ fiind unul ușor de identificat. Cât despre videoclipul pe care îl lansează astăzi, Keo nu a stabilit la întâmplare data, ziua de 13, la ora 13.00. Artistul s-a ciocnit cu unn lung șir de piedici neprevăzute la filmări.
“Îmi sta inima in loc” este cu siguranta piesa mea preferata de pe noul album. Are un sound foarte special si un mesaj in care stiu ca multa lume se va regasi” a declarat Keo.
Cel mai recent album al lui Keo si cel de-al patrulea din cariera se numeste “Liber” si reprezinta personificarea muzicala a unuia dintre cei mai de succes artisti de la noi. Albumul contine 12 dintre cele mai indragite piese printre care se numara: “Cand tu nu esti”, “Dupa furtuna” ori “Liber”.

sursa : mondenonline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu