14 mai 2015

EXCLUSIVITATE ! Matusa Biancai Dragusanu amenintata de propria ei nepoata : ''Mi-a zis daca mai declar ceva urat , o sa am probleme grave cu ea '' ! Vezi de ce femeie se ascunde de ea si care e motivul intre ele - ARTICOL


Acum cateva zile matusa Biancai Dragusanu a declarat in EXCLUSIVITATE pentru site-ul Gazeta Mondena ,despre nepoata ei ca ii este rusine cu ea si ca toata lumea o critica si sa isi invete nepoata la lucruri bune.

 Ei bine ! acum femeie este suparata foc si para pe nepoata ei ca a primit amenintari dure de la Bianca Dragusanu (nepoata ) ei '' Am primit un telefon din partea ei ca sa nu mai vorbesc urat la adresa ei si ca sa o las in pace pentru ca daca mai vorbesc la persoana ei o sa aiba grija de mine,mi-a spus ca o sa ma lase fara casa ca actele sunt pe numele ei si ca daca vrea ma poate da oricand din casa si ma lasa pe strada,o vedeti dumneavoastra o femeie sfanta si se preface ca nu ma cunoaste si ca nu e nimic intre noi ''a declarat suparata matusa Biancai Dragusanu.


De la ce a inceput cearta ! Ei bine,va relatam  noi de la ce s-a iscat acest scandal.Matusa Biancai Dragusanu a declarat in PREMIERA pentru site-ul Gazeta Mondena ca nepoata ei o face de rusine pe unde se duce ''Imi este rusine de nepoata mea,a avut un baiat deosebit l-a lasat si pe el si acum s-a afisat cu un alt barbat,credeti-ma ca toata lumea care ma cunoaste ca sunt matusa ei striga dupa mine si ma injura ca sa imi invat nepoata la lucruri frumoase ca se face de rusine,numai pot desi am vorbit cu sora mea ca sa vorbeasca cu ea sa o potoleasca cu regiile ei ,daca era fata mea credeti-ma ca nu o lasam sa mai faca chestii pe care le face ea pe la TV,rusine sa-i fie ca am avut grija de ea cand a fost mica si acum imi vorbeste urat si ea ca o invat lucruri bune '' a spus acum cateva zile matusa Biancai.

(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu