10 mai 2015

EXCLUSIVITATE ! Gabriel Cotabita ultimele date despre sanatatea lui ! NOI AVEM DOVADA - articol

Gabriel Cotabita
Cântărețul Gabriel Cotabiță, 59 de ani, este în stare critică, dar stabilă la Spitalul Floreasca din Capitală. Gabriel Cotabiţă a fost suspus vineri după-amiază unei intervenţii chirurgicale, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport.

Dupa o evaluare neurologica, medicii au descoperit ca Gabriel Cotabita are un cheag de sange pe creier, iar maine se va stii daca este vorba de un anevrism. In aceste momente, medicii nu ii dau artistului mari sanse de insanatosire, potrivit unor surse apropiate cazului.
Mai exact, cele sapte minute in care a fost in stop cardio-respirator, iar creierul nu s-a oxigenat, au avut consecinte destul de grave:
"Are un cheag de sange pe creier. Maine vom vedea daca este vorba despre un anevrism. Starea lui este critica. Daca ar fi scos din coma indusa, ar muri. Sansele ca Gabriel Cotabita sa mai fie vreodata cum a fost sunt foarte mici. In primul rand este nevoie de o minune ca el sa nu ramana o leguma. In cele mai multe cazuri de acest gen, pacientii sufera un alt stop cardio-respirator si se duc" a declarat o sursa 
UPDATE duminică ora 12.30:  Starea lui gravă nu s-a ameliorat deloc, artistul e în comă indusă de 48 de ore, de la accident.

"Doctorii nu pot face declaraţii. Surse din spital spun că, din păcate, starea de sănătate este foarte gravă. Respiră cu ajutorul aparatelor. Cel mai grav este că, foarte probabil, creierul i-a fost afectat. Timp de 4 minute, creierul nu a fost oxigenat. Duminică după-amiază una dintre fetele artistului ar trebui să facă o declaraţie", a transmis corespondentul Realitatea TV.


UPDATE duminică: 

Familia lui Gabriel Cotabiţă, în special fiicele lui, au luat decizia ca nimeni din personalul care se ocupă de starea artistului să nu divulge informaţii presei despre evoluţia cazului. De asemenea, fetele cântăreţului nici nu doresc să comunice cu reprezentanţii mass-media.

Astfel, noutăţile despre situaţia medicală a lui Gabriel Cotabiţă vor veni doar pe surse.

Cântărețul Gabriel Cotabiță, 59 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență, vineri, în sala de sport a unui hotel din centrul Capitalei, după ce artistul a suferit un stop cardio-respirator. Acesta a fost dus de un echipaj SMURD, la Spitalul Floreasca, după ce a fost resuscitat minute în șir. Cântărețul se află internat la secția terapie intensivă.

UPDATE 20:00: Starea în care se află artistul este, în continuare, destul de delicată. Medicii sunt rezervați și fac investigații pentru a vedea dacă artistul urmează să fie operat. Astfel, există posibilitatea ca artistul să fie supus unei operații pe cord. În continuare, medicii de la Spitalul Floreasca îl țin sub supraveghere, a transmis corespondentul Realitatea TV. 
UPDATE 18:00: Cântăreţul Gabriel Cotabiţă nu are leziuni pe coronare, arată rezultatul investigaţiei la care a fost supus la Spitalul Floreasca, rămânând să îi fie investigată activitatea cerebrală. Astfel, rezultatul coronarografiei la care a fost supus cântăreţul este unul bun. Pacientul este în continuare asistat şi ventilat mecanic
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu