10 mai 2015

EXCLUSIV ! Rudele Biancai Dragusanu sar la gatul roscatei ! '' Ne-a facut de rusine '' / '' Toata comuna striga dupa noi si ne vorbeste de urat ''


Scandal in familia Biancai Dragusanu ! dupa ce Bianca Dragusanu s-a afisat cu un alt barbat in peisajul monden,familia ei este suparata foc si para pe roscata.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro, matusa Biancai Dragusanu vorbeste in PREMIERA despre nepoata ei si felul cum este catalogata in comuna unde roscata s-a nascut '' Imi este rusine de nepoata mea,a avut un baiat deosebit l-a lasat si pe el si acum s-a afisat cu un alt barbat,credeti-ma ca toata lumea care ma cunoaste ca sunt matusa ei striga dupa mine si ma injura ca sa imi invat nepoata la lucruri frumoase ca se face de rusine,numai pot desi am vorbit cu sora mea ca sa vorbeasca cu ea sa o potoleasca cu regiile ei ,daca era fata mea credeti-ma ca nu o lasam sa mai faca chestii pe care le face ea pe la TV,rusine sa-i fie ca am avut grija de ea cand a fost mica si acum imi vorbeste urat si ea ca o invat lucruri bune ''a declarat suparata matusa Biancai Dragusanu pentru Gazeta Mondena.Victor si Bianca nu mai sunt impreuna de cateva saptamani, dar vestea ca ar fi despartiti nu a fost confirma oficial. Cu toate astea, roscata tine parca sa-i faca in ciuda prezentatorului si a aparut astazi alaturi de un alt barbat.Potrivit informatiilor noastre, Bianca si Victor au o relatie cat se poate de rece, inghetata chiar, am putea spune: “Nu s-au mai vzut si nu si-au mai vorbit de mai bine de o saptamana. Si, pentru prima data, parca asa este cel mai bine.
Bianca nu a mai spus niciodta ca este singura pana acum, de fiecare data a evitat raspunsul la aceasta intrebare. In sfarsit, a ajuns la nivelul la care ii este indiferent ce se intampla cu Victor”, a declarat o sursa din anturajul vedetei, pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu