15 mai 2015

EXCLUSIV ! Fetele agresat de politistii din Ramnicu Valcea au ganduri mari de a-i actiona in judecata ; '' Nu ne lasam batute '' / Ne cerem dreptate in justitia '' ! Vezi ce au declarat fetele agresate de politisti

Două tinere de 22 de ani au fost bruscate de oamenii legii în plină stradă, pe motiv că ar fi înjurat. Incidentul, care a avut loc în Râmnicu Vâlcea, e pe cale să provoace un scandal de proporţii în judeţ.


Andreea şi Cătălina, două fete din Râmnicu Vâlcea, au fost agresate de un echipaj de poliţie care le-a văzut întâmplător, pe stradă. Cele două au povestit cum au stat, de fapt, lucrurile şi cum au ajuns poliţiştii să facă un asemenea abuz."Am fost cu prietena mea la un supermarket din apropiere. Mergeam regulamentar pe trotuar, iar lângă o trecere de pietoni poliţiştii s-au apropiat de noi. Au dat drumul la sirenă, eu am înjurat, dar nu pe ei, s-au uitat la mine şi le-am zis să îşi vadă de drum, să ne lase în pace. Au parcat maşina şi ne-au cerut să ne legitimăm într-un fel nu foarte profesional, iar noi am refuzat.
Noi am luat totul în spirit de glumă. Ei nu s-au legitimat. Au început să tragă de noi şi să spună să le arătăm buletinele. Noi le-am spus că ne vom legitima dacă ne arată şi ei legitimaţiile"
, a povestit una dintre victime,intr-o emisiune TV.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,fetele care au fost agresate de politistii din Ramnicu Valcea au ganduri serioase cu cei care le au agresat verbal  '' Nu ne lasam batute asa pentru ca vrem sa ii actionam si in judecata,parintii nostri ne-au spus sa nu lasam lucrurile si sa mergem si cu ei pana in instanta sa ne cerem drepturile care se cuvin,repet nu le-am facut nimic noi ,suntem dezamagite pentru ce s-a intamplat '' a explicat Andreea pentru site-ul Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu