4 mai 2015

EXCLUSIV ! Au râs de ea, dar acum cântă la Opera din Viena alături de Placido DomingoConcertul pe care Conchita Wurst şi Placido Domingo îl vor susţine la Opera de Stat din Viena, pe 17 mai, de la ora 12:00, va avea loc cu doar două zile înaintea debutului ediţiei din acest an a Eurovision Song Contest, care va avea loc în capitala Austriei, în perioada 19 - 23 mai.

Alături de Conchita Wurst şi Placido Domingo, pe scena Operei din Viena se vor afla tenorul peruan Juan Diego Flórez şi Wiener Philharmoniker. Concertul va face parte din seria evenimentelor "Pop meets Opera".

Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision se va desfăşura la Viena, Austria, în 19, 21 şi 23 mai.

Trupa Voltaj va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2015, de la Viena, cu piesa "De la capăt", câştigătoare a finalei selecţiei naţionale Eurovision.

Placido Domingo este un tenor spaniol renumit pe plan mondial pentru forţa şi versatilitatea vocii sale puternice, capabilă să stăpânească toate notele şi tonurile registrului dramatic. De la debutul său, în rolul Alfredo din opera "La Traviata" de Giuseppe Verdi, în anul 1959, Placido Domingo a avut peste 130 de roluri, devenind astfel tenorul care a interpretat cele mai multe partituri din lume.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu