14 mai 2015

“Cotabita arata groaznic inca de acum trei saptamani! Era daramat” Declaratia tulburatoare a unui prieten care s-a intalnit cu solistul inainte sa se intample nenorocirea

Starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita era grava de mai bine de trei saptamani, cu mult inainte de a avea accidentul cerebral la sala de sport! Apropiatii sustin ca artistul avea probleme de sanatate inca din februarie.Gabriel Cotabita se zbate de o saptamana intre viata si moarte, iar situatia lui pare sa nu aiba rezolvare. Medicii care il trateaza sunt rezervati, alti specialisti considera ca sansele cantaretului de supravietuire sunt minime, iar familia incearca sa ii fie aproape zi si noapte.
 
Prietenii artistului il sustin si multi dintre ei sunt socati de ce s-a intamplat! Altii, insa, spun ca nu ii mira starea critica a lui Cotabita, intrucat el se simtea rau de mai multa vreme.
 “Cu trei saptamani inainte de a se intampla nenorocirea, m-am intalnit cu Gabi la un studio de inregistrari. Am fost surprins in  momentul in care l-am vazut, pentru ca arata total schimbat! Era palid la fata, slab si nu mai avea deloc suflu! Avea fata unui bolnav si chiar l-am intrebat ce i s-a intamplat, caci parea daramat! Mi-a spus ca, din februarie, are niste probleme de sanatate, insa spera sa se faca bine cat mai repede. Din pacate, in loc sa isi revina, el a ajuns acum sa zaca pe patul de spital la “Terapie Intensiva”, iar soarta lui sa atarne de un fir de ata”, a spus un prieten de-al cantaretului pentru WOWbiz.ro.

sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu