25 mai 2015

Confruntare de gradul 0! Narcisa şi Nicolae Guţă şi-au aruncat vorbe grele: "Ce vrei, să fac dragoste o dată la 7 ani?"

Confruntare de gradul 0 între Narcisa şi Nicolae Guţă. Cei doi soţi şi-au aruncat vorbe grele, din cauza amantelor manelistului.

Invitaţi în platoul emisiunii "Un show păcătos", Narcisa şi Nicolae Guţă s-au certat ca la uşa cortului. Femeia i-a reproşat faptul că manelistul umblă cu o mulţime de domnişoare, fără a ţine cont de faptul că o răneşte.

Narcisa i-a aruncat vorbe grele şi l-a acuzat pe Guţă că a ajuns să cumpere "carne vie".

"Nu mai am nevoie de Guţă nici să vină la Alberto. Nu rezistă relaţia dintre noi din cauza "trambulinelor" care-l tot bâzâie. De când a apărut Facebook-ul şi-a făcut femei, şi-a făcut copii. Eu sunt supărată pe tine pentru că ţi-am dat nişte bani şi tu nu mi i-ai mai dat. Până nu o termini cu Floricica, la mine nu mai ai ce căuta! Din cauza ta, m-am îmbolnăvit de inimă. Frate, ăsta nu e sănătos. E dement! Şi el, şi ea. Tu pe mine nu m-ai lăsat. Te-ai dus unde te-ai dus, dar tot la mine te-ai întors. Băi, dementule, eu ţi-am demonstrat. Îmi pare rău că am stat 11 ani cu tine. Eu sunt cu shoppingul, el cu... fetele. El cumpără carne vie! Tu crezi că stau cu el acum pentru el? Cu copilul meu ce fac? El îşi trăieşte viaţa şi pentru mine. Nu stau bine deloc cu sănătatea, sunt extrem de bolnavă din cauza acestui om", a declarat Narcisa la "Un show păcătos", de la Antena 1.

Nicolae Guţă a recunoscut faptul că i-a greşit soţiei lui, însă susţine că o iubeşte. Manelistul a spus că a ajuns să umble cu alte femei, din cauză că Narcisa a refuzat să mai facă sex cu el: "Un an am fost drept, drept. Ea nu m-a crezut nici atunci. Când nu te căsătoreşti cu cineva şi eşti fidel, eu cred că înseamnă ceva. De bine nu pleacă nimeni de acasă. Dacă femeia şi-a pus armele în pod... Eu o iubesc, atâta timp cât am făcut un copil cu ea. Nemulţumirea mea e că nu putem sta toată ziua la shopping, la genţi. Atât timp cât este acel copil între noi şi eşti conştientă de faptul că este unul dintre cei mai preferaţi copiii ai mei, pentru că seamănă mult cu mine, asta nu-ţi dă dreptul să mergi la shopping. Floricica e foarte Ok. Ea te respectă pe tine. Tu când suni şi alea ale tale, ea tace. e super, super Ok. O respectă. Ce, dacă Narcisa îmi spune că mă iubeşte, eu o şi cred? Dar, tu ce vrei? Să fac dragoste o dată la 7 ani, când vrei tu? Trebuie să-ţi trăieşti anii câţi poţi".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu