25 mai 2015

Cântăreţul Adrian Caval faţă în faţă cu tatăl lui: "Îmi pare rău"A fost acuzat că şi-a internat tatăl în azil după ce l-a pus să-şi vândă casa pentru nişte datorii pe care le avea la cămătari, iar astăzi cei doi sunt faţă în faţă.

Cântăreţul Adrian Caval şi tatăl lui, Constantin Caval au fost prezenţi în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, iar conflictul dintre cei doi este departe de a se încheia. Adrian Caval şi-a acuzat tatăl de faptul că face avansuri oricărei femei ce intră în casa pentru a-l îngriji.

Doamna Oiţa, menajera lui Adrian Caval a continuat şi ea dezăluirile incendiare despre bătrân. "Eu şi sora mea făceam curăţenie la domnul Costică (n.r tatăl lui Adrian Caval) în casă. Am mers să fac curat acolo şi domnul Costică m-a pipăit. Adrian Caval a avut grijă de tatăl lui, îi făcea mâncare.", a declarat femeia în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

De cealaltă parte bătrânul neagă acuzaţiile care i se aduc. "Nu pot să suport prezenţa ta aici! Eu nu am pipăit nicio femeie care a venit la mine în casă. O singură femeie am întrebat dacă atunci când vine să-mi facă mâncare pot să o ating! La ora actuală eu nu am bani nici să mănânc nici să cumpăr medicamente. Eu nu mă pot împăca cu el atâta timp cât el i-a făcut casă socrului lui de 25.000 de euro şi eu stau cu ploaia în casă.", a declarat Constantin Caval.

Fiul lui, Adrian Caval s-a declarat afectat de faptul că nu reuşeşte să ajungă la un numitor comun cu tatăl său. "Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Este tatăl meu..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu