25 mai 2015

Beyonce de Romania e suparata pe Guta ca nu vine la proces: "Nu a mai vazut fata de o luna. A dat doar 800 de lei pensie alimentara"


Beyonce de România şi Nicolae Guţă au fost în faţa instanţei la Judecătoria Sectorului 3. Cantareata sustine ca fostul ei iubit isi ascunde banii ca sa nu plateasca pensie alimentara fiicei lor.

"Uneori are bani în borsetă, pe urmă îi depozitează la Petrioşani, iar face bani, iar îi strânge în borsetă. Nu se implică, de când ne-am despărţit din ianuarie, a dat pentru copil 800 de lei şi nu a mai venit să o vadă de o lună şi jumătate. Nu vreau să îl decad din drepturile părinteşti, nu o să îi schimb numele, dar vreau să aibă domiciuliul la mine, să mă ocup eu de ea şi să pot să o scot din ţară de câte ori vreau eu fără să fie nevoie de semnătura lui. Să vină la proces să terminăm mai repede. Vreau ca fetiţa să fie doar a mea. Guţă nu a mai venit să o vadă de pe 23 de aprilie, de o lună şi ceva", a spus Beyonce de România la Antena Stars.

Manelistul a fost citat în faţa instanţei, dar nu s-a prezentat la acest termen de judecată.

"Întâlnirea nu a mai avut loc, a fost un termen administrativ, dosarul se află în acest moment la judecător, care verifică dacă în conformitate cu cele ce a precizat anterior Guţă, şi anume dacă a depus actele necesare, urmănd să se fixeze ulterior un termen în care judecata se va desfăşura în şedinţă publică.

Va trebui să îi verificăm foarte atent borseta pentru că eu nu cred că are bani, dar s-ar putea să fie plină cu extrase de cont, noi trebuie să vedem ce este de fapt în aceste conturi. Nu ştiu dacă sunt conturi offshore, dar sunt nişte contuleţe de astea mai puţin la vedere, prin care persoanele avute, le ascund pentru a nu plăti impozite către stat. Nicolae Guţă este una dintre persoanele care nu plăteşte impozite către statul român. Prin ceea ce facem noi, o să îl ajutăm pentru ca şi el să contribuie ca orice cetăţean, la bugetul de stat,"
 a mai spus avocatul Mădălinei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu