4 mai 2015

ATENTIE IMAGINILE SUNT SOCANTE ! Un cantaret de la noi si-a facut un tatuaj unde doare cel mai tare ! VIDEO


Cu totii ne dorim sa ne infrumusetam,asa a facut si un manelist de la noi,pe numele lui real Mihai Marinescu alias Nyno si-a intemeiat un tatuaj exact pe piciorul stang.


Se pare ca actiunea acului de la pistol poate provoca artistului marii dureri, dar in aceelasi timp si felul de a se infecta daca acul de la pistol nu este unul nou.


Nyno asa cum toata lumea il cunoaste ne-a declarat pentru site-ul gazetamondena.ro de ce a dorit ca sa aiba un nou tatuaj ''Mi-am dorit din totdeauna ca sa fiu plin de tatuaje dupa cum stiti si dumneavoastra nu numai un tatuaj am,ci mai multe dar a fost dorinta mea sa mai fac un nou tatuaj pe piciorul stang '' a declarat Nyno pentru Gazeta Mondena.

VIDEO :Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu