19 mai 2015

Arthur de la Ceptura a intrat peste Ioana Tufaru si iubitul ei in camaruta! Ea era goala pusca: "Vreau sa imi faci poze si sa ma pui pe perete"


Arthur de la Ceptura le-a dat trezirea la ora 9 Ioanei Tufaru si iubitului ei. Ea dormea goala langa barbatul cu care are insarcinata. Abia s-a trezit si a inceput sa il roage pe Arthur sa dea jos afisele cu femeile goale de pe perete.

"Arthur, sa imi faci si mie o poza, sa dai afisele jos si ma pui numai pe mine. POate ne faci la amandoi sa vezi cat de sexy suntem amandoi si cat de bine ne sta impreuna. Sa dispara sexoasele astea", a spus Ioana Tufaru. 

Arthur le-a spus iubitilor sa se trezeasca si sa se pregateasca pentru noua zi care ii astepta. Marea i-a fost mirarea barbatului cand a vazut ca Ioana si Ionut se spala pe dinti cu aceeasi periuta de dinti.

"Nu prea e sanatos", a spus Arthur. 

"Pai e sotia mea, ce are?", a spus Ionut.
Dupa ce au luat micul dejun in natura, Arthur le-a spus viitorilor parinti care este planul pentru ziua respectiva. Ioana a fost trimisa in sat sa gaseasca o gaina, iar barbatii s-au dus la munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu