10 mai 2015

Adela Popescu ”sex cu o sută de bărbaţi”


Adela Popescu a făcut sex cu o sută de bărbaţi şi nu îi e ruşine să recunoască! Actriţa a mărturisit că de fiecare dată a cucerit pe cine a vrut. Radu Vâlcan poate însă să stea liniştit, viitoarea lui soţie a intrat în pielea unui personaj pe care îl interpretează în piesa “Nunta perfectă”.


Tot la capitolul mărturisiri şocante, Laura Cosoi se declară virgină şi îl aşteaptă pe cel ales până în noaptea nunţii, asta pentru că e o fire credincioasă, iar Jojo strigă în gura mare că e lesbiană. Adela Popescu joacă rolul unei femei căreia îi place viaţa şi mai ales sexul.

“E o devoratoare de bărbaţi, ea a făcut sex cu 100 de bărbaţi pentru că a vrut, nu pentru că a fost în căutarea iubirii neapărat. Eu am cucerit pe cine am vrut şi deci…da”, a explicat actriţa la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la 23.30, la Prima Tv, replicile şocante pe care le are în “Nuntă perfectă”.

Jojo vrea să dea şi ea peste cap fanteziile tuturor bărbaţilor. În rolul pe care îl interpretează, blondei îi plac mai nou femeile. De acealaltă parte a baricadei, Laura Cosoi este fetiţa cuminte, care se păstrează virgină pentru noaptea nunţii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu