21 aprilie 2015

Valentina Pelinel, Pepe sau Simona Gherghe, in copilarie. Uite cat de simpatici erau!

Astazi traiesc povesti de succes si ii stie toata lumea, dar cel mai probabil habar nu ai cum aratau vedetele in copilarie. Iata cateva dintre celebritatile mioritice pe vremea cand aveau doar cativa anisori.

Delia Matache
Delia si-a pastrat aceiasi ochi mari si luminosi din copilarie. Chiar daca fotografiile facute cand era la gradinita sunt alb-negru, poti deduce cu siguranta albastrul pupilelor sale cu care blondina face si acum furori.

Simona GhergheCu Simona Gherghe te-ai obisnuit chiar si cu noul sau look, cel cu ochelari cu rame negre. Dar iat-o intr-o imagine de pe vremea cand avea doar 2 ani si isi tinea privirea incruntata, probabil din cauza soarelui.

Valentina PelinelDoar un an avea Valentina Pelinel in imaginea de mai sus, dar privirea patrunzatoare se conturase deja pe fizionomia celei care avea sa devina peste ani unul dintre cele mai apreciate fotomodele de la noi.

PepeCu fruntea sus si foarte mandru a pozat Pepe la una dintre serbarile din primii ani de scoala. Iar atitudinea si-a pastrat-o si acum, chiar daca a devenit el insusi tatal a doua fetite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu