30 aprilie 2015

Sexy târgujiancă, aniversare la piscină alături de „Victor Slav”

andrei-si-staic
Victor Slav este considerat a fi unul dintre cei mai sexy și râvniți burlaci din România. Deși a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, iar presa continuă să scrie că cei doi ba se împacă, ba se despart, domnișoarele roiesc în jurul fostului prezentator meteo. Târgujiencele pot spune că sunt norocoase pentru că au chiar la ele în oraș copia fidelă a lui Victor Slav. Andrei Porei se numește, iar asemănarea dintre el și Victor Slav a fost remarcat în urmă cu câteva săptămâni atunci când Slav a venit la Târgu Jiu, iar cei doi s-au întâlnit.
staic
Printre cele mai bune prietene ale lui Victor Slav de Târgu Jiu se numără şi Isabela Staic, cea despre care cunoscuţii spun că ar semăna cu Bianca Drăguşanu. Târgujianca a şi declarat că fosta soţie a lui Slav este idolul ei, drept urmare, aceasta face tot posibilul să arate cât mai mult ca Bianca, s-a vopsit roşcată, a slăbit considerabil, merge foarte des la salonul de bronzat, asemenea idolului ei și a mers la medicul estetician pentru a-și face implant cu silicon la sâni.
staic2
Pentru că și-au aniversat zilele de naștere în aceeași perioadă, cei doi, Victor Slav (Andrei Porei) și Bianca Drăgușanu, de Târgu Jiu (Isabela Staic) au sărbătorit împreună. Aniversarea nu a fost una care a implicat o petrecere fastuoasă, ci una care a presupusă multă relaxare. Cei doi aniversați s-au relaxat la piscină și la Spa. Chiar dacă nu a avut parte de o petrecere clasică, Isabela Staic au avut totuși parte de un tort cu ciocolată și fructe de pădure, special realizat pentru ea și de șampanie pentru copii. Alături de alți prieteni apropiați cei doi au petrecut o zi frumoasă la piscina unui hotel din orașul Țicleni.

sursa ; gorj-domino.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu