8 aprilie 2015

Ruby, prinsa la furat de fier vechi


Are doar 25 de ani, dar amintiri cat pentru o viata. Frumoasa Ruby, una dintre vedetele care a suportat cu brio pana la final conditiile aspre din jungla africana de la competitia "Sunt celebru, scoate-ma de aici", a avut parte de o copilarie tumultoasa.

 Tanara a povestit ca atunci cand era mica era foarte baietoasa. Oricat isi doreau parintii sai sa se poarte si sa se imbrace ca o fetita de varsta ei, Ruby era mereu cocotata prin copaci ori pe acoperisuri sau se batea cu baietii de varsta ei. Ea a povestit amuzata ca obisnuia sa fure fier vechi din ruinele unei foste uzine situata la marginea orasului Medgidia, impreuna cu copiii din gasca ei. Ba chiar ca, la un moment dat, au fost fugariti de cativa paznici care i-au prins la furat."Eram un copil tare nazdravan. Adunam fier vechi, furam de prin pomi tot felul de fructe. Faceam lucruri normale pentru un copil la varsta respectiva", a povestit Ruby.

Viata noncomformistei soliste s-a schimbat abia dupa ce s-a mutat in Bucuresti, unde a urmat cursurile Liceului de Muzica "Dinu Lipatti".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu