22 aprilie 2015

Oana Zavoranu il desfiinteaza pe Vadim Tudor dupa ce tribunul' i-a zis ca o baga la Spitalu 9' : ''Ma ocup de inmormantarea lui ''

Corneliu Vadim Tudor a facut azi un anunt fara precedent catre jurnalisti.Prin intermediul unui mesaj, acesta a anuntat ca a facut o solicitare extrem de dura la adresa Spitalului Alexandru Obregia, cel cunoscut si drept Spitalul 9. Iata ce a transmis "Tribunul":"Anunt ca am solicitat in scris conducerii Spitalului 9 sa o bage in camasa de forta pe prostituata cu sange stricat Oana Zavoranu. Toti specialistii cu care am vorbit mi-au zis ca diagnosticul ei e "intre paranoia si schizofrenie". Daca nu va ajunge la balamuc, sigur va ajunge la puscarie sau va fi linsata de polulatia revoltata"... si s-a semnat CORNELIU VADIM TUDOR.

Putin inainte da moara, "Tribunul" s-a impacat cu Marioara Zavoranu, pe patul de spital. Cei doi au dat uitarii neintelegerile dintre ei si, de dragul prieteniei ce ii leaga si a Saptamanii Luminate in care se aflau s-au pupat si s-au imbratisat, spre satisfactia amandurora.

Din acate, la scurt timp, vinerea trecuta, Marioara s-a stins din viata, dupa ce s-a luptat cu o grava problema renala timp de 3 luni la spitalul Fundeni din Capitala.
Marioara a fost inmormantata duminica seara, insa Corneliu Vadim Tudor nu a participat la funeralii, nefiind invitat.

Acum ! Oana Zavoranu dupa ce a auzit ca tribunul o vrea pe ea la spitalul 9,cherida vrea cu orice pret sa il desfiinteze '' Ma voi ocupa de inmormantarea lui,el este un om cult dar e un om care acum vorbeste urat de toata lumea dupa aceeia regreta ,este un om de nimic,V.C. TUDOR  sa-si vada de treaba lui e un gunoi''a declarat Oana Zavoranu pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu