8 aprilie 2015

O vedeta de la noi cere daune morale pentru ca a operat-o gresit !

Roxana Marinescu sustine ca a fost la un pas de moarte anul trecut cand un medic ginecolog roman i-a facut o interventie gresita. Bruneta l-a reclamat la Colegiul Medicilor. Roxana si sotul ei, Victor Schwartz, incep procesul de mediere, insa daca nu vor ajunge la o intelege cu doctorul, ii dau intalnire la Tribunal.

Roxana Marinescu isi doreste cu ardoare sa devina mama, doar ca din cauza unor probleme medicale, nu reuseste sa ramana gravida. A facut cinci fertilizari si trei operatii, insa, in zadar. In decembrie 2014, cand a decis sa se lase pe mana unui medic din Grecia, a primit o veste naucitoare. Doctorul grec care a operat-o la trompe i-a spus ca fusese taiata degeaba.“Am trecut pe langa moarte. Doctorul care m-a operat in vara lui 2014, la trompe, a zis ca mi-a clipsat trompa. Aveam lichid toxic. Iar eu stiam ca e clipsat si nu trece lichid la embrioni Doctorul grec a depistat ca trompele nu erau clipsate. Desi pe foile de externare, medicul din Romania scria ca sunt clipsate. Zicea grecul ca puteam face peritonita, eram plina de lichid toxic. Practic, medicul din Romania m-a taiat degeaba! Puteam sa mor, puteam sa fac o infectie mare de tot! Am stat 4 ore in anestezie generala, medicul grec s-a ingrozit”, ne-a declarat, in ianuarie, Roxana Marinescu.


Astfel, bruneta s-a dus direct la Colegiul Medicilor si a reclamat medicul roman, decisa sa-si faca dreptate. Roxana si sotul ei au discutat deja cu avocatul lor si au decis, pentru inceput, sa discute cu medicul si sa ajunga la o intelegere.
Roxana si Victor o sa inceapa un proces de mediere cu doctorul. In cazul in care refuza, il dau in judecata. Ei nu au pretentii exagerate. Vor 5.000 de euro, exact banii pe care i-au cheltuit, au si chitante. In caz ca refuza, il dau in judecata pe doctor si probabil ii vor cere peste 20.000 de euro. Avocatul lor se ocupa de tot”, sustin surse din anturajul celor doi soti.

sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu