3 aprilie 2015

Minodora despre inregistrarile in care Bahmu isi injura copiii! "Ea se agita cand e nervoasa, dar nu cred ca i-a lovit!" - Uite ce spune ca faceau cei mici cat au stat la ea in casa!

La WOWbiz s-au facut publice niste inregistrari in care se pare ca este Adriana Bahmuteanu care isi injura in ultimul hal copiii.

Desi Adriana a marturisit mereu ca are grija de cei mici, iar veridicitatea inregistrarilor n-a fost confirmata, Minodora, o amica foarte buna a Adrianei a spus ca e de parere ca inregistrarile sunt reale. "Adriana e genul de persoana care uneori se agita cand e nervoasa. Pot sa bag mana in foc ca nu i-a lovit. E posibil sa fie foarte nervoasa si sa vorbeasca asa. Uneori isi mai iese din minti, dar amenintarile ca nu le mai da de mancare sau tableta sunt false. Mereu are grija de ei.", a explicat Minodora.

Adriana Bahmuteanu impreauna cu cei mici au stat o perioada de cateva zile la Minodora si atunci artista a reusit sa observe anumite comportamente extrem de dubioase din partea celor mici. "Cei mici au stat la mine vreo trei zile si vreau sa va spun ca micutii erau foarte nervosi si au fost la un pas sa faca niste crize de nervi. In acele trei zile, am avut impresia ca peretii casei mele pot cadea jos peste mine. Eu am inceput sa plang pentru ca nu stiam cum sa ii inbunez si Adriana mereu incerca sa ii linisteasca. Eu l-as fi bruscat, sa isi revina, dar Adriana nu le-a zis niciodata nimic. Ma enervasem si pe ea ca nu le zicea nimic, pana la urma erau copiii ei, nu ai mei. Eu am fost foarte scurta in vorba cu ei si n-am avut probleme cu ei. Au fost ok si au "jucat" dupa regulile mele. Eu va spun ca ea nu mai stie cum sa se comporte cu cel mare pentru ca el nu se comporta deloc ok. El face lucruri intentionat si multe sunt extrem de rele. El e foarte rasfatat si nu mai poti sa il gestionezi, nu mai stii ce sa ii faci.", a spus Minodora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu