7 aprilie 2015

Mihai Mitoseru a ales data nuntii! E o zi speciala pentru el si iubita luiDupa 9 ani de relatie cu iubita sa, Mihai a decis ca este timpul sa se aseze la casa lui si sa oficializeze relatia pe care o are cu Noemi. Cei doi au ales data impreuna si este una speciala: 12 iulie, ziua in care s-au cunoscut.

"O păcălesc de 9 ani că o iau de nevastă... Ne vom cununa în ziua în care ne-a cunoscut. Vom face şi copii, deocamdată avem doi căţei", a spus el, la Antena Stars.

Mama lui Mihai este cea mai fericita si spera sa fie totul ok in continuare.

"El e un zăpăcit, a avut noroc de fata asta, că altfel nu stătea nimeni lângă el. O păcăleşte de nouă ani că o ia de nevastă. Acum vor să facă cununia şi sunt foarte bucuroasă. Din clipa în care Mihai a fost cu Noemi, ea a devenit fata mea. Acum am învăţat-o la smecherii. El îi spune lui Noemi că nu găseşte sală, şi eu îi zic să îi spună "până când găseşti tu sală mă faci mireasă." Îi spun să meargă să facă cununia civilă pentru că ne fraiereşte pe amândouă", a spus Camelia Mitoşeru.
Mihai si Noemi au marturisit ca, desi sunt credinciosi, nu tin niciun post de peste an.
"Nu ţinem post! Eu cred în Dumnezeu, amândoi suntem credincioşi, dar eu nu cred că dacă am mâncat tot anul de dulce şi mănânc de post o săptămână, gata. Eu cred că important e ce simt eu şi cum simt eu," a spus Mihai Mitoşeru.

"Eu nu ţin post, pentru că oricum nu am cum să ţin postul corect, din moment ce trăiesc în concubinaj. Deci, trăiesc în păcat, adică nu sunt căsătorită. Plus că dacă ţin post, nu pot nici măcar nu pot să mă pup pe gură cu el şi atunci, ori îl ţin, ori nu îl mai ţin deloc," a adaugat şi Noemi.

"Încă o dată vrea să fie drăguţă cu mine, spunându-mi că nu am luat-o de nevastă," a venit replica lui Mihai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu