8 aprilie 2015

Marioara Zavoranu e distrusa! Abia mai poate vorbi! E terminata si plange mereu pentru ca Oana nu ii vorbeste: "Mi-aş dori din suflet să mă iubească. Nu cer altceva"


Femeia de afaceri a povestit cum s-a produs – iar – ruptura intre ea si fiica ei, Oana. Cele doua vorbeau normal pana cand intr-o zi bruneta s-a suparat si i-a cerut mamei sale banii pe care i-a mostenit de la tatal ei.

„Deci... i-am dat telefon Oanei, vorbeam de obicei în fiecare zi cu ea, aveam drăgălăşenii la telefon şi, într-una din zile, la jumătatea convorbirii, a început să îmi reproşeze aşa, din senin, că nu îi dau banii, că nu îi dau dividendele, că nu îi dau nu ştiu ce, că nu... Când eu am vândut acum, în primăvară, un apartament de 70.000 euro, din care majoritatea banilor i i-am dat ei. Cred că se întâmplă ceva şi cu ea, şi cu mintea ei, pentru că este inexplicabil ca să ţi se întâmple aşa ceva.
Este părerea mea că e extraordinar de geloasă pe fratele meu. Probabil că dacă eu eram aproape de moarte sau daca mor, îi las şi fratelui meu şi nu îi las ei tot. Dar cum să îi las dividende care sunt moştenirea de la taică-su, de la mine, să i le las lui? El are viaţa lui, e fratele meu, am cu el alte... Fratele meu şi cumnata mea nu îmi spun, ştiu, îi simt că nu îmi spun, ca să nu îmi facă rău.
Nu are pe nimeni care să o influenţeze în bine. Aşa cum ani de zile a înfluenţat-o Pepe, aşa s-au găsit alţii să o influenţeze. De la ea în mod special şi de la oricine (n.r. are nevoie de iubire), dacă ai ştii că  am nevoie să mă ia în braţe şi să mă ţină la piept, aşa. Nu îţi dai seama ce înseamă… E tragic. Eu sunt cu un picior, poate cu amândouă în groapă, că nu ştiu dacă pot să fac transplantul, dacă rezistă organismul. Şi după transplant se ţine alt… Scap de dializă, dar dai peste altele.
M-ar umfla plânsul. Şi mi-aş dori din suflet să mă iubească. Nu cer altceva decât un pic şi nu numai de la ea, de la oricine, un pic de dragoste. Nu îţi dai seama ce înseamnă să ai nevoie de dragoste. Am iertat-o. De acum, să o ierte Dumnezeu, că eu am iertat-o de mult. Eu am iertat-o de când s-a născut. A fost un copil foarte dorit şi de mine, şi de taică-su. Dar a fost prea alintată, i-am dat prea mult. E foarte orgolioasă. Nu o să fie alături de mine în clipe grele, niciodată nu a fost. Dacă aş muri, probabil că ar veni. Şi s-a terminat, s-a închis.
Ce mai am de pierdut sau de câştigat? Asta a fost viaţa, aşa a fost menirea, e trist, e foarte trist, pentru că văd părinţi mulţi care sunt aşa loviţi de copii şi nu înţeleg de ce, ce au făcut acei părinţi şi eu nu am făcut? Eu cred că am făcut tot ce ar trebui făcut ca să îţi arăti dragostea pentru copil. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, că e Paştele, îmi pare rău că nu facem Paştele aşa cum făceam amândouă şi să o văd. Restul...”, a spus Marioara despre certa cu fiica ei.
Marioara este distrusa, abia mai poate vorbi. A plans si a declarat ca are nevoie de un transplant, dar organismul ei este foarte slabit si ar putea sa nu reziste unei operatii.
Legat de starea de sanatate, Zavoranca a marturisit ca e tinuta in viata de un cateter, cum nu mai are rinichi functionali. Aceasta spera si se roaga in fiecare zi la Dumnezeu sa se faca bine pentru ca mai are zile de trait.
„Eu trăiesc datorită unui cateter. Dacă nu aş avea asta, aş muri. Că nu am cu ce să fac pipi. Şi sunt foarte mulţi oameni care fac dializă, dar fără asta. Sau dacă ţi se strică asta, ţi s-a stricat viaţa. Poţi să crezi? Nici eu, de asta vreau cu disperare să mă vindec cât de cât, să mă ajute profesorul Sinescu şi cu doamna profesor Liliana Domnişoru, că pot să fac transplant. Pentru că numai dacă fac transplant, pot să scap de aparatură şi îmi pune un alt rinichi, că eu nu am decât un rinichi care nu funcţionează. Eu, de exemplu, nu fac pipi, nu mai ştiu ce e aia. E cumplit... Decât... Numai dacă eşti pus într-o situaţie cât de cât, îţi dai seama”, a spus Marioara la WOWbiz.
Marioara nu poate merge, foloseste un "mergator". Nu a mai iesit la aer de foarte mult timp, se plimba doar prin salon. "Imi doresc din suflet sa pot sa merg din nou. Abia acum inteleg ce inseamna sa nu poti sa te misti. E cumplit", a declarat ea plangand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu